A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Створення муралу на стіні адмінприміщення Народицької селищної ради.

Дата: 15.03.2023 18:01
Кількість переглядів: 176

🧨Громадська організація «Асоціація саперів України» (далі – Асоціація) активно працює у Житомирській області за для підвищення безпекової складової та розвитку громад. З 2019 року організація організовувала гуманітарні проекти у сфері протимінної діяльності, зокрема, навчання населення правилам безпечної поведінки у Донецькій та Луганській області. З 24.02.2022 року Асоціація реалізовує свою діяльність на всій підконтрольній Уряду України території.

👉На сьогодні, Асоціація реалізує проект «Зміцнення потенціалу EORE в Україні», що здійснюється за фінансуванням донора, на підставі грантової угоди між ГО «Асоціація саперів України» та міжнародною неприбутковою організацією Mines Advisory Group від 01.11.2022 року. Головна мета проекту – підвищити безпеку місцевого населення та допомогти змінити їхню поведінку на безпечну, уникаючи загроз від мін та вибухонебезпечних предметів.

💣Одним із завдань вищезазначеного проєкту є створення муралу ( малюнок на зовнішній стіні будівлі), який буде на стіні адмінприміщення Народицької селищної ради. Крім самого малюнку мурал буде мати QR-код, за допомогою якого людина зможе зі свого смартфону потрапити на сторінку з корисною інформацією щодо попередження ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів (далі-ВНП).

 

⭕️Сподіваємось на те, що цей мурал змінить поведінку людей по відношенню до мін та ВНП на безпечну, що збереже людські життя❗️


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь