A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

День Героїв України

Дата: 23.05.2022 08:58
Кількість переглядів: 223

https://rada.info/upload/users_files/04346480/389ae498ec237efc06e5c5dabe2774bc.jpgДень Героїв — це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.

День Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН, УПА, а також героїв Небесної сотні та сучасної російсько-української війни.

В сучасному вигляді відзначається 23 травня, але святкові та пам'ятні заходи проходять весь тиждень, на який припадає свято. Для зручності та якомога більшої участі, масові заходи, почасти, відбуваються в п'ятницю, суботу та неділю, що настає після свята.

В нинішній ситуації це свято – не лише данина пам’яті героям минувшини, а й день шани героїв новітніх, які сьогодні віддають свої життя в боротьбі від рашистської навали за єдність та незалежність нашої Батьківщини. Цей день є символом непереможності української нації.

Ми, українці, зобов’язані скинути полуду з очей та вклонитись пам’яті наших героїв, хто віддав життя за Україну. Маємо пом’янути їх душі та взяти за взірець їхнє самовіддане служіння в ім’я України.

У цей день бажаємо кожному українцю миру та злагоди в рідній оселі. Гартуймо тіло та дух, шануймо та пам’ятаймо всіх, хто боронить нашу державу.

 

З  повагою

Народицька селищна територіальна громада

Народицька селищна військова адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь