Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Воїни-інтернаціоналісти громади вшанувати пам’ять побратимів

Дата: 15.02.2022 12:06
Кількість переглядів: 744

Фото без описуСьогодні в Свято-Миколаївському парку відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану. Участь у заході взяли секретар селищної ради Олег Ярмолюк, заступник селищного голови Олександр Прокопенко, начальник відділу культури Тамара Дідух та члени спілки ветеранів Афганістану.

Звертаючись до ветеранів, очільники громади подякували воїнам-інтернаціоналістам за патріотизм, самопожертву та вірність військовій присязі.

Тоді ще зовсім молодих, держава покликала їх виконувати свій військовий обов’язок у “гарячих” точках, де кожен на собі відчув ціну війни та біль від втрати побратимів і друзів у тих страшних подіях.

Війна в Афганістані тривала більше 9 років. Участь у ній взяли 160 тисяч 375 українських військовослужбовців, 3360 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність.

Куди б не закинула доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди виконували свій військовий обов’язок.

Пам’ятаймо подвиги учасників бойових дій та виявляймо розуміння до тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь