A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Вручили “колядне” кращим учасникам фестивалю

Дата: 24.01.2022 12:58
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У п’ятницю в селищній раді нагороджували кращих колядників та щедрівників громади, переможців фестивалю колядок та щедрівок “Народиччина колядує”. 

Фото без описуНагадаємо, що цього разу традиційний щорічний фестиваль проходив у режимі онлайн у 2-х номінаціях: “Колядки та щедрівки” (до 18 років, і 18+) та “Вертепи” (без вікових категорій, змішані). При оцінюванні враховували тривалість виступу, оригінальність вокального матеріалу, високу виконавську майстерність, артистичність та сценічну культуру і самобутність виконання. А у “Вертепах” звертали увагу ще й на зміст текстів біблійної і світської частини вертепних вистав, наявність вертепної атрибутики та сценічних костюмів і розкриття традицій відзначення релігійних свят зимового циклу.

Та старання учасників були не марними, адже призери фестивалю отримали дипломи та грошові винагороди згідно призового фонду фестивалю, який становив понад п’ять тисяч гривень. 

Фото без описуЯк зазначила заступник селищного голови Наталія Бортник, вручаючи нагороди: “Щороку цей фестиваль нагадує нам про наше коріння, повертає до витоків національної культури. Маю надію, що попри складні обставини, які склались не лише у нас, а й у всьому світі, веселою колядою і щедрою, щирою молитвою у ваших серцях відгукнулося світло зорі, що засіяла над Вифлеємським вертепом, об’єднавши усіх нас в одну велику дружню родину, якою є наша громада”.

Фото без описуТакож принагідно вітання з нагоди ювілею отримала голова профкому відділу культури селищної ради Ніна Онопрієнко, котрій побажали багато міцного здоров’я , жіночого щастя, благополуччя та Божого благословення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь