A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Реалізацію піротехнічних виробів та їх використання на території громади – заборонено

Дата: 31.12.2021 13:09
Кількість переглядів: 1325

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Народицької селищної ради, яке провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, перший заступник голови комісії Олександр Прокопенко.

 

На порядку денному було затверджено План дій щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені та паводків у 2022 році, який представила головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, екологічної безпеки, благоустрою та цивільного захисту селищної ради Надія Нестерчук. Також вона озвучила питання затвердження Плану роботи комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій на 2022 рік та про заборону реалізації піротехнічних виробів у роздрібній торгівлі, ринках та місцях незаконної торгівлі та їх використанння на території громади.

 

Було затверджено перелік потенційно-небезпечних об’єктів громади, про які доповів заступник начальника 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ  ГУ ДСНС України  у Житомирській області Сергій Невмержицький. Він також надав інформацію про хід виконання заходів щодо знешкодження вибухонебезпечних предметів на території громади у 2021 році, про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах громади у 2022 році, про стан протипожежного водопостачання в громаді.

 

Про посилення протипожежного захисту на об’єктах підприємств, установ, організацій (в т.ч. закладів культури, охорони здоров’я та освіти)  у населених пунктах громади та про перевірку стану кисневого господарства закладів охорони здоров’я селищної ради інформував головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Коростенського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області Юрій Казьмірик.

 

Про готовність до реагування при ускладненні погодних умов осінньо-зимового періоду інформували заступник селищного голови Олександр Прокопенко та директор КП “Комунальник” Василь Кучер.

 

Крім того, комісія розглянула питання заборони реалізації піротехнічних виробів у роздрібній торгівлі, ринках та місцях незаконної торгівлі та їх використання на території громади. З цього приводу, з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення було прийнто рішення заборонити фізичним та юридичним особам використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних виробів на території Народицької ТГ і рекомендувати сектору поліцейської діяльності №1 відділу №1  Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області вжити дієвих заходів щодо недопущення використання на території Народицької ТГ піротехнічних засобів, приділивши особливу увагу територіям, прилеглим до розважальних закладів та щодо реалізації піротехнічних виробів у роздрібній торговельній мережі, ринках та місцях незаконної торгівлі і посилити роботу щодо притягнення до адміністративної відповідальності осіб, що вчиняють правопорушення, передбачені статтею 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь