A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Велике будівництво на Житомирщині: завдяки програмі Президента здійснено капітальний ремонт внутрішніх приміщень басейну ЖДЮСШ «Авангард»

Дата: 24.12.2021 09:15
Кількість переглядів: 213

У рамках програми Президента «Велике будівництво» цьогоріч проведено капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард».

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, йдеться про капітальний ремонт внутрішніх приміщень.

Так, відповідно до проєкту утеплено бокові фасади, замінено дерев’яні вікна та зовнішні двері, відремонтовано ганок, опоряджено вестибюль та сходи, здійснено ремонт несучих конструкцій чаші басейну та опорядження машинного відділення, відремонтовано спортзал та інші внутрішні приміщення.

Наступний етап ремонту передбачає реконструкцію чаші плавального басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард».

За умовами тендерної документації, відреконструювати чашу плавального басейну в Житомирі підрядник має до 31 грудня 2022 року. Джерело фінансування – місцевий бюджет. Очікувана вартість закупівлі становить 6,5 млн грн.

Згідно з технічним завданням переможець тендеру має розібрати цементне покриття підлоги та покриття з керамічних плиток, натомість улаштувати нове покриття з керамічних плиток та укласти плити стельові в каркас стелі та інше.

Також підрядник має провести роботи з водопроводу та каналізації, придбати гідравлічний підйомник для басейну, а також насос в комплекті з автоматикою підключення.

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь