A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

В громаді продовжують реєструвати стрімкий ріст захворюваності на COVID-19

Дата: 25.10.2021 16:20
Кількість переглядів: 227

Через недотримання карантинних та профілактичних заходів в нашій громаді продовжують реєструвати стрімкий ріст захворюваності на коронавірусну інфекцію. За повідомленням КНП “ЦПМСД” Народицької селищної ради, станом на 25 жовтня всього зареєстровано 877Фото без опису випадків захворювання на COVID-19. При цьому одужало – 732, а померло – 15.

Кількість активних хворих зросла до 130 (11 на стаціонарному лікуванні та 119 – на амбулаторному). З них: 26 – смт Народичі, 6 – с. Залісся, 2 – с. Розсохівське, 8 – с. Селець, 7 – с. В’язівка, 5 – с. Н. Дорогинь, 22 – с. Болотниця, 23 – с. Базар, 8 – с. Бродник, 3 – с. Межиліска, 2 – с. Сухарівка, 3 – с. Яжберень, 6 – с. Жерев, 3 – с. Снитище, 4 – с. Гуто-Мар’ятин, 1 – с. Мотійки, 1 – с. Ласки. На самоізоляції під наглядом сімейних лікарів перебуває 89 пацієнтів.

При цьому з початку пандемії протягом минулого тижня на Житомирщині зареєстровано найбільшу кількість летальних випадків – 107 (!) жителів області померли від ускладнень, викликаних COVID-19.

Не забувайте, що громадський транспорт – місце, де надзвичайно великий ризик захворіти на коронавірус. Щоб зменшити вірогідність захворювання, у транспорті знаходьтесь у масці та рукавичках і намагайтеся менше торкатися вікон, поручнів та сидінь. Будьте відповідальними – не користуйтеся громадським транспортом, якщо маєте симптоми хвороби!

Народицька селищна рада закликає жителів територіальної громади неухильно дотримуватися вимог карантину, профілактичних заходів та вакцинуватися. Пам’ятайте, єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби – вакцинація від COVID-19!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь