A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Під час робочої поїздки заступниця Міністра охорони здоров’я Ірина Микичак оглянула об’єкти «Великого будівництва» на Житомирщині

Дата: 20.10.2021 09:22
Кількість переглядів: 247

19 жовтня, у Житомирській області з робочою поїздкою перебуває заступниця Міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак, під час якої вона проінспектувала низку закладів медичної інфраструктури регіону, у тому числі реконструйованих/побудованих у рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Зокрема Ірина Микичак відвідала відділення екстреної медичної допомоги КНП «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради у с. Станишівка.

Сучасне відділення екстреної медичної допомоги у Станишівці реконструйовано на базі приймально-діагностичного відділення лікарні.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, роботи з реконструкції розпочато у 2020 році за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів з реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах.

Відповідно до проєкту виконано реконструкцію існуючого приймального відділення на 1-му поверсі будівлі медичного закладу, облаштовано ізолятор з окремим входом з пандусом для маломобільних груп населення, влаштовано бокси під’їзду автомобілів «швидкої допомоги».

Також згідно з проєктом виконано І-шу чергу термосанації фасадів будівлі (утеплення стін і цоколю з подальшим оздобленням).

Проєктом благоустрою виконано частковий ремонт асфальтобетонного перекриття, ремонт вимощення.

Нагадаємо, що сьогодні Наталія Остапченко та Ірина Микичак взяли участь у відкритті сучасного медичного центру «Радовель». 

Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» здійснюється реконструкція з прибудовою Житомирського обласного онкологічного диспансеру.

Довідково. Скорегована загальна кошторисна вартість робіт – 8516,754 тис. грн, з яких за кошти субвенції профінансовано 7763,752 тис. грн, за кошти місцевого бюджету – 399,102 тис. грн. Набір, склад та площі приміщень визначено згідно норм та рекомендацій МОЗ України «Брендбук відділення екстреної медичної допомоги».

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь