A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Справжні герої – серед нас

Дата: 13.10.2021 21:27
Кількість переглядів: 2139

Історія України має чимало подій і дат, що засвідчують героїзм, відданість та любов нашого народу до рідної землі. Одна з цих дат – 14 жовтня – поєднує свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а також державне свято – День захисника України. Наша держава є історичним та політичним спадкоємцем Київської Русі, козацтва, визвольного руху та тисячолітньої християнської традиції. Тож поєднання цих трьох свят є символом непорушного зв’язку поколінь захисників і захисниць України та проявом народної поваги до них.

З цієї нагоди у переддень свята в Свято-Миколаївському парку відбувся урочистий захід, на якому керівництво та представники громади зібрались, щоб засвідчити повагу й подякувати тим, хто стояв на захисті нашої Батьківщини, і, хто сьогодні на сході країни відстоює спокій нашої землі, її територіальну цілісність та незалежність. 

“Справжні герої – серед нас, і ніхто крім нас не захистить нашу землю, нашу державу, наші святині і наші родини”, – зазначила селищний голова Лідія Бученко. Адже всі ми – від військових до хліборобів, від посадовців до освітянин, від медиків до робітників – стоїмо на захисті України, своєю працею втілюючи в життя ту сильну і незалежну, розвинену державу.

Очільниця громади подякувала учасникам антитерористичної операції, добровольцям та ветеранам за мужність, звитягу та самовідданість, побажавши усім мирного неба над рідною землею, добробуту й родинної злагоди та вручила їм грамоти з нагоди Дня захисника України.

Хвилиною мовчання та квітами до мармурових плит гості та запрошені вшанували пам’ять борців за волю та незалежність України.

“Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя”, – такими словами Василя Симоненка можна окреслити риси наших героїв та героїнь сучасності, оборонців, які щиро і мужньо пропускають крізь себе біди рідної землі. Слава їм!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь