A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік, фінансування об’єктів «Великого будівництва» на Житомирщині – бюджетна комісія облради схвалила низку важливих рішень

Дата: 06.10.2021 16:50
Кількість переглядів: 1102

Сьогодні, 06 жовтня, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів Житомирської обласної ради під головуванням Олександра Дмитрука.

У засіданні взяли участь перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко, перший заступник обласної ради Олег Дзюбенко, депутати обласної ради VIII скликання та директори департаментів фінансів та регіонального розвитку ОДА.

Комісією схвалено низку важливих рішень, зокрема про внесення змін до:  обласного бюджету на 2021 рік; розподілу коштів на заходи із будівництва, реконструкції, капітального ремонту об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури тощо.

Члени постійної комісії підтримали одноголосно представлений директором Департаменту фінансів ОДА Віктором Венцелем розподіл субвенцій:

із державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток соціально-культурної сфери на загальну суму 16,5 мільйонів гривень;

із державного бюджету місцевим бюджетам на розроблення комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад на загальну суму 3,386 мільйонів гривень;

із державного бюджету місцевим бюджетам на створення навчально-практичних центрів сучасної професійної освіти на суму 4,9 мільйона гривень тощо.

Перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко також наголосила на важливості вирішення питання щодо фінансування об’єктів програми Президента України «Велике будівництво», в рамках якої в області розбудовується соціальна, дорожня, спортивна та інші інфраструктури, що є вкрай необхідним для забезпечення усіх потреб жителів територіальних громад Житомирщини.

Так, депутати підтримали фінансування будівництва об’єктів у розмірі 19,7 мільйонів гривень із бюджету розвитку обласного бюджету у поточному році, про які поінформувала директорка Департаменту регіонального розвитку ОДА Інна Хоменко.

На засіданні також було розглянуто питання щодо виділення коштів на:

будівництво амбулаторії у селі Ірша Вишневецької територіальної громади, яка на даний час незавершена через відсутність фінансування;

реконструкцію в Новоборівській територіальній громаді ДНЗ «Сонечко»;

реконструкцію майнового комплексу стадіону «Колос» в Олевській територіальній громаді та стадіону «Юність» в Овруцькій територіальній громаді.

Нагадаємо, що Наталія Остапченко взяла участь у черговому засіданні госпітальної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь