A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Повідомлення "Про оприлюднення проєкту регуляторного акта – Правил благоустрою населених пунктів Народицької селищної територіальної громади"

Дата: 03.09.2021 17:00
Кількість переглядів: 1472

   

Повідомлення

 

Про оприлюднення проєкту регуляторного акта – Правил благоустрою населених пунктів Народицької селищної територіальної громади

 

         На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення Народицької селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Народицької селищної територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу цього акта.

Проєкт регуляторного акта спрямований на удосконалення нормативно -правового регулювання відносин у сфері благоустрою громади, належного утримання та раціонального використання його території, забезпечення чистоти та порядку на території Народицької селищної територіальної громади.  Підставою для розробки проєкту рішення є Закон України «Про благоустрій населених пунктів», Типові правила благоустрою території населеного пункту, затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27 грудня 2017 року № 310.

Проєкт рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються    на офіційному веб-порталі Народицької селищної ради у розділі «Регуляторні акти»: https://narodycka-gromada.gov.ua/regulyatorni-akti-12-28-22-03-09-2021/.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються Народицькою селищною радою у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: Житомирська обл., Коростенський р-н, смт. Народичі, вул. 1-го Травня, 15 (загальний відділ Народицької селищної ради, відповідальна особа – начальник загального відділу Л. КУПРІЄНКО).

Зауваження та пропозиції подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь