A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Заходи , що вживає Народицька селищна рада щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території селищної ради. (Інформація станом на 31.03.2020 року)

Дата: 31.03.2020 15:24
Кількість переглядів: 5308

Заходи , що вживає Народицька селищна рада щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території селищної ради. (Інформація станом на 31.03.2020 року)

Нагадаємо, що 12 березня 2020 року Народицьким селищним головою було підписано розпорядження про введення карантину на території громади.  Додатково рішенням виконкому введено обмежувальні заходи щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції.

Окремо при Народицькій РДА спільно з Народицькою селищною радою створено робочий штаб профілактики, попередження та подолання наслідків COVID-19 та створено місцеву гарячу лінію для звернень громадян, номер телефону  0682534181.

На території громади працює мобільна група по здійсненню карантинного контролю. Для проведення даної роботи залучено працівників Народицького відділення поліції. Окрім того працівники поліції здійснюють контроль дотримання самоізоляції громадянами, що приїхали із-за кордону.

Раніше рішенням сесії селищної ради виділено кошти з місцевого бюджету на придбання засобів індивідуального захисту для працівників всіх структурних підрозділів , установ та  підприємств селищної ради.

Окремо отримано благодійну допомогу від народного депутата Пузійчука А.В. у вигляді експрестестів та одноразових рукавичок. Цього тижня народний депутат Андрій Пузійчук додатково передав захисні костюми в кількості 7 шт для:  Народицької лікарні 3 , Народицького ЦПМСД 2 та Народицької частини ДСНС 2.

Фото без описуПротягом тижня до Народицької лікарні надійшло 50 експрестестів по лінії управління охорони здоров?я Житомирської ОДА.

За кошти селищної ради для Народицької лікарні придбано15 захисних костюмів, дезинфікуючі засоби , 500 масок, захисні щитки та респіратори другого типу захисту. На даний час  лікарня громади оптимально забезпечена експрестестами на визначення інфекції , а також всіма необхідними засобами особистого захисту.

На цьому робота Народицької селищної ради з впровадження заходів профілактики, запобігання та подолання наслідків COVID-19 не закінчується. Епідеміологічна ситуація в громаді контролюється.

Пам?ятаємо, що від лікарів первинної медицини та лікарні залежить життя та здоров’я наших людей, а Ваша допомога покращить матеріальне забезпечення лікарні та дасть можливість лікарям більш якісно надавати послуги.

Реквізити для надання допомоги:

КНП «Народицька лікарня»  ЄДРПОУ  42739284

р/р UA573117440000026005055830507

МФО 311744

АТ КБ «ПриватБанк» (ЄДРПОУ банку 14360570)

Дякуємо вам за розуміння ситуації та дотримання карантинного режиму.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь