A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Заходи, що прийняла Народницька селищна рада щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Народицької громади

Дата: 23.03.2020 13:30
Кількість переглядів: 3867

Народницька селищна рада приймає всі міри та заходи щодо профілактики та  запобігання розповсюдження коронавірусу.

В першу чергу спільно з Народицькою селищною радою при Народицькій РДА створено робочий штаб профілактики, попередження та подолання наслідків коронавірусу.

По-друге: 16 березня 2020 року було проведено засідання виконкому селищної ради та прийнято рішення про запровадженню ряду карантинних заходів.

По-третє: з місцевого бюджету було виділено кошти та закуплено засоби дезінфекції, захисні маски, спеціальне взуття для працівників Народицького ДСНС та ранцеві оприскувачі для обробки адмінприміщень та магазинів.

По-четверте: 20 березня було проведено закрите засідання позачергової сесії селищної ради, на якому прийнято рішення про виділення коштів для придбання засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів для всіх устанв та організацій , що відносяться до відання Народицької селищної ради, а саме для: Народицької лікарні - 40тис.грн; КНП "ЦПМСД"-13тис.грн; відділу освіти-10 тис.грн;в культури-3тис.грн; територіальному центру по обслуговуванню громадян- 3 тис.грн; центру соціальної служби, сім'ї,  дітей та молоді- 1,5 тис.грн; комунальним підприємствам - 10 тис.грн; Народицькому відділенню поліції - 15 тис.грн.

Ще раніше Народницька селищна рада заключила договір з місцевим підприємством "Зіта ТФК" на пошив 10 тисяч захисних масок, які будуть розвезені по старостинських округах, установах та організаціях громади.

Окремо хочеться зазначити, що за сприяння народного депутата Пузійчука Андрія Вікторович за кошти селищного бюджету буде придбано 32 спецкостюми, 12 з яких для Народицької лікарні та 20 для працівників Народицької ДСНС. А також нардеп Пузійчук А.В. за власні кошти придбав та передав для Народицької лікарні 400 пар одноразових рукавичок та 25 експрестестів на визначення коронавірусу. Народницька  селищна рада висловлює  щиру подяку за надану допомогу.

Селищна рада приймає всі можливі міри та заходи для запобігання розповсюдження коронавірусу на території громади і закликає всіх бути свідомими та без нагальної потреби не покидати свої домівки.

Залишайтесь дома - це може врятувати життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь