A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Про введення додаткових обмежувальних заходів  щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території  Народицької селищної ради

Дата: 16.03.2020 18:06
Кількість переглядів: 2279

16 березня 2020року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Народицької селищної ради, де розглядалось питання про введення додаткових обмежувальних заходів  щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території  Народицької селищної ради.

Фото без опису

Виконавчий комітет селищної ради вирішив:

Тимчасово  з 13 березня 2020 року по 03 квітня  призупинити освітній процес у закладах освіти Народицької селищної ради .

Заборонити проведення всіх масових заходів,  крім місцевого та державного значення (сесії та виконкоми ,  в разі необхідності, проводити в закритому режимі). Заборонити спортивні заходи.

Керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності, забезпечити проведення дезінфекційних заходів поточної дезінфекції у місцях масового скупчення людей, обладнати місця масового перебування людей матеріалами щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією:

1) відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань;

2) максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій;

3) запровадити режим профілактичного спостереження за особами із числа персоналу, які відвідували країни інфекційного ризику.

Керівникам аптечних закладів   забезпечити максимальну  наявність та здійснювати продаж населенню  засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих речовин.

Керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності посилити контроль за санітарним станом об’єктів, забезпечити виконання протиепідемічних заходів в повному обсязі.

Керівникам підприємств ЖКГ забезпечити безперебійність водопостачання в населених пунктах громади.

 З 17 березня по 3 квітня 2020 року припинити роботу ринкової площі в смт Народичі, кафе та закладів громадського харчування в населених пунктах громади. Обмежити роботу виїзної торгівлі крім торгівлі хлібобулочними виробами в населених пунктах громади.

Овруцькому міжрайонному відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» організовувати  постійний моніторин епідемічної ситуації з урахуванням ризику занесення корановірусної інфекції із сусідніх територій та держав.

Начальникам відділів, управлінь селищної ради , керівникам підприємств, установ та організацій скасувати до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян.

Народицькому ВП Коростенського ВП ГУНП в Житомирській області на підставі Закону України «Про Національну поліцію» та інших нормативно-правових актів в межах повноважень забезпечити контроль та притягнення до відповідальності  щодо невиконання обмежувальних заходів недопущення поширення короновірусної інфекції на території Народицької селищної ради.

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь