A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

І Н Ф О Р М А Ц І Я Конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Народицька лікарня» Народицької селищної ради

Дата: 21.05.2019 12:06
Кількість переглядів: 831

І Н Ф О Р М А Ц І Я

 

Конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Народицька лікарня» Народицької селищної ради

 

 

 

20.05.2019 року проведено засідання конкурсної комісії  з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Народицька лікарня» Народицької селищної ради, на якому заслухано конкурсну пропозицію учасника конкурсу:  – Пащук Марії Іванівни т.в.о. головного лікаря КНП «Народицька лікарня» Народицької селищної ради та проведено з нею співбесіди.

 

За результатами заслуховування конкурсної пропозиції претендента, зважаючи на її відповідність встановленим конкурсною комісією вимогам до претендентів на зайняття вакантної посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Народицька лікарня» Народицької селищної ради та за результатами проведеної з претендентом співбесіди, конкурсна комісія більшістю голосів прийняла рішення:

 

 

  1. Визнати Пащук Марію Іванівну переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря КНП «Народицька лікарня» Народицької селищної  ради та внести відповідне подання Народицькому селищному голові Леончуку Анатолію Олександровичу з рекомендацією про призначення Пащук М.І. на посаду головного лікаря КНП «Народицька лікарня» Народицької селищної  ради шляхом укладення контракту. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь