A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

ІНФОРМАЦІЯ конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Народицька лікарня»Народицької селищної ради

Дата: 16.05.2019 15:47
Кількість переглядів: 775

ІНФОРМАЦІЯ

конкурсної комісії з проведення конкурсу  на зайняття вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Народицька лікарня»Народицької селищної ради

 

         15 травня 2019 року проведено друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу  на зайняття вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Народицька лікарня » Народицької селищної ради, на якому розглянуто питання про обговорення процедурних моментів проведення наступного засідання конкурсної комісії із заслуховування  і перегляду конкурсної пропозиції учасника конкурсу, проведення з ним співбесіди та визначення переможця конкурсу, розглянуто документи, подані претендентом на зайняття вакантної посади головного лікаря КНП « Народицька лікарня» Народицької селищної ради щодо їх відповідності встановленим конкурсною комісією вимогам та надання допуску претенденту до участі у конкурсі, про визначення часу проведення наступного засідання конкурсної комісії із заслуховування і перегляду конкурсної пропозиції, проведення співбесіди та визначення переможця конкурсу.

         В результаті обговорення зазначених питань комісія одноголосно прийняла рішення:

1. При заслуховуванні конкурсної пропозиції та проведенні співбесіди  у залі засідань присутні  лише члени конкурсної комісії та представники засобів масової інформації, при голосуванні з відбору переможця в залі засідань  присутні лише члени конкурсної комісії.

 

2. Допустити претендента Пащук М.І. до участі у конкурсі на зайняття вакантної посади головного лікаря КНП « Народицька лікарня» Народицької селищної ради.

 

3.Наступне засідання конкурсної комісії для заслуховування і перегляду конкурсної пропозиції учасника конкурсу, проведення з ним співбесіди та визначення переможця конкурсу провести 20 травня 2019 року о 15 год.00 хв. В залі засідань селищної ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь