A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Народицький районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області повідомляє!

Дата: 30.01.2019 16:20
Кількість переглядів: 1180

Фото без опису

Народицький районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській  області повідомляє, що 21 січня 2019 року між Міністерством юстиції України, Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) та Державною службою України з питань праці підписано:

 

Меморандум про співробітництво між Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) та Міністерством юстиції України, предметом якого є взаємодія Сторін у напрямі організації та проведення спільних заходів, спрямованих на сприяння зайнятості осіб, які мають майнові зобов'язання за рішеннями суду, інших органів, в тому числі осіб, які мають заборгованість зі сплати аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби;

 

Меморандум про співробітництво між Державною службою України з питань праці та Міністерством юстиції України, предметом якого є взаємодія Сторін у напрямі організації та проведення спільних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками, зокрема особами, які мають майнові зобов'язання за рішеннями суду (інших органів), в тому числі заборгованість зі сплати аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

Мета співпраці  – сприяння зайнятості боржників з виплати аліментів та інших осіб, які мають майнові зобов’язання за рішенням суду, посилення контролю за офіційним оформленням трудових відносин, насамперед, особами, які мають майнові зобов’язання за рішенням суду, зокрема заборгованість зі сплати аліментів.

Як боржник може знайти роботу ? Працевлаштуватись самостійно або звернутись до державної служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні. Отримати інформацію про наявні вакансії  можна :

  • на офіційному вебсайті Державної служби зайнятості України за посиланням : https://www.dcz.gov.ua /userSearch/vacancy ;
  • в центрі зайнятості;
  • у державного виконавця.

 У разі працевлаштування боржнику негайно потрібно повідомити державного виконавця, на виконанні у якого перебуває рішення про стягнення  аліментів про місце роботи.

 При виникненні питань просимо звертатись до Народицького районного відділу ДВС : 2-15-96, вул. Визволителів,80, смт Народичі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь