Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення Громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детальног плану території в смт. Народичі Житомирської області

Дата: 11.09.2018 11:49
Кількість переглядів: 816

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення Громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детальног плану території в смт. Народичі Житомирської області

 

Виконавчий комітет Народицької селищної ради повідомляє, що з 11 вересня по 11 жовтня 2018 року включно триватимуть громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення  детального плану території (надалі також - ДПТ) земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 1,2344 та 1,6216 га, за адресою: вул. Свято-Миколаївська,301 А та 303 А смт. Народичі Житомирської області (надалі – земельна ділянка):

-    детальний план території розроблений ФОП Іщук Альона Вікторівна. Замовником даної містобудівної документації є виконавчий комітет Народицької селищної ради. Підставою для розроблення детального плану стало рішення Народицької селищної ради №858 від 10.08.2018 року.

З відповідною проектною документацією можна ознайомитись в робочий час до 15.10.2018 року за адресою: смт. Народичі, вул. 1-го Травня, 15 (адмінприміщення Народицької селищної ради), кабінет секретаря  ради , тел.2-12-87

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — секретар ради Прокопенко О. В.

Пропозиції (зауваження) просимо подавати до 12 жовтня 2018 року у виконавчий комітет Народицької селищної ради за адресою: смт. Народичі, вул. 1-го Травня, 15 (адмінприміщення Народицької селищної ради), кабінет секретаря  ради, тел. 2-12-87. Подані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

25 жовтня 2018 року відбудеться громадське обговорення  (презентація) вищезгаданого детального плану території.

Місце проведення громадського обговорення (презентації): третій поверх ( мала зала засідань) Народицької селищної смт. Народичі, вул. 1-го Травня, 15.  Початок о 10.00 год.

Детальний плани території розробляються з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення частини території смт. Народичі.

Проект детального плану території та більш детальна інформація про склад, зміст і основні техніко-економічні показники проекту містобудівної документації висвітлено на офіційному сайті Народицької селищної ради http://narodycka-gromada.gov.ua)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь