A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Гранти

Дата: 20.08.2018 09:54
Кількість переглядів: 776

Фонд громади Житомира у співпраці із Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччини, що діє через Німецький Банк Розвитку (KfW) запрошуютьвзяти участь у грантовій програмі із розвитку бізнесу.  До участі у програмі запрошуються: внутрішньо переміщені особи (ВПО) та члени місцевих громад Житомирської області, жінки та чоловіки, віком від 18 до 60 років, бізнес яких відповідає наступним критеріям:

№1.

Гранти до 5000 євро: 1) безперервна операційна діяльність протягом останніх двох років; 2) 100% право власності на бізнес у заявника; 3) фізичне розташування в орендованому/власному виробничому чи офісному приміщенні протягом принаймні одного року, що має бути підтверджено відповідним договором оренди або актом на право власності на приміщення; 4) категорії бізнесів: виробництво, с/г, послуги (не включаючи послуги роздрібної та гуртової торгівлі); 5) кількість офіційно працевлаштованих найманих працівників – не менше шести; трудові угоди мають бути заключенні не менш ніж за шість місяців до подання заявки на участь у програмі; 6) річний валовий дохід не менше ніж 1 500 000 гривень, що має бути підтверджено у податковій декларації за 2017 рік.

№2.

Гранти до 2500 євро (прим. - дана опція діє тільки для ВПО): 1) досвід підприємницької діяльності (не менше 1 року), наявне свідоцтво ФОП, ПП чи ТзОВ, власником якого є заявник; 2) наявна довідка про реєстрацію ВПО; 3) у заявника має бути бізнес поза домом (офіс, виробниче приміщення, кіоск, магазин тощо). Якщо учасник одержував грант на розвиток бізнесу (прим. - мінімум рік тому), обов’язковою умовою є співфінансування гранту та/або найм працівників за однією із наступних схем: а) співфінансування 30% від суми гранту без створення робочих місць; b) співфінансування 20% від суми гранту зі створенням 1 робочого місця; c) співфінансування 10% від суми гранту зі створенням 2 та більше робочих місць. Усі гранти надаються у вигляді обладнання (!)

Заявки на участь у програмі приймають до 30 серпня 2018 року (включно). Подати заявку на участь: 0412 46-10-86 (роб), 093-718-64-27, 099-771-37-35, 097-294-37-53 та e-mail: mom.zt2015@gmail.com, fondgromady.zt@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь