A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Програма соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади – виконується

Дата: 30.10.2017 12:12
Кількість переглядів: 1387

 

Програми економічного і соціального розвитку це цільові програми, які відповідно передбачають економічний і соціальний розвиток нашої громади та розробляються на основі комплексного аналізу демографічної ситуації, стану використання природного, виробничого, науково-технічного та трудового потенціалу об’єднаної громади та очікуваних тенденцій зміни впливу цих факторів у перспективі.

Сьогодні над благополуччям всіх населених пунктів Народицької громади спільно працюють селищна рада, комунальні підприємства, депутати та виконком. Зрозуміло, що щось вдається, а щось не дуже, щось фінансується, а щось також – не дуже, адже важко передбачити усі проблеми краян та моменти, які виникають. Проте у представників влади є конкретні обов’язки і завдання. І вони, передусім, спрямовані саме на розвиток.

13 мільйонів 631,5 тисяч гривень, як зазначив секретар селищної ради Олександр Прокопенко, за рахунок коштів субвенції було спрямовано на розвиток інфраструктури Народицької ОТГ. Напрямком фінансування було визначено ремонти закладів освіти, медицини, культури, ЖКГ та заходи енергозбереження. Єдиний недоречний момент – через пізнє надходження коштів роботи розпочалися тільки у вересні. Та, як кажуть, краще пізно, ніж ніколи. Крім того, за два місяці  вже є результати. Так, вже виконано капремонт системи опалення Заліського НВК ’“ЗНЗ I-III ст.-ДНЗ” та реконструйовано каналізаційну мережу житлових  будинків по вул. Свято-Миколаївській та Левицького у селищі . Виконується капітальний ремонт водопровідної мережі з частковою заміною колодязів в смт. Народичі, ремонт покрівлі поліклініки ЦРЛ, а також приміщення  Норинцівської ЗОШ І-ІІІ ст., їдальні цього ж закладу та капремонт Норинцівського ДНЗ “Теремок”, якість яких на цьому тижні особисто перевіряв селищний голова Анатолій Леончук.

Фото без опису                                   Фото без опису

Фото 1. Закусили приміщення школи.                                         Фото 2. Норинцівського ДНЗ “Теремок”

Крім того, оскільки програма розрахована до кінця року, в цей термін планується завершити реконструкцію системи теплопостачання з встановленням котельної модульної установки для опалення Новорадчанської ЗОШ І-ІІІ ст., капітальний ремонт котельні  Латашівської ЗОШ І-ІІ ст.,  Стародорогинського  ДНЗ “Сонечко”, заміну віконних та дверних блоків Межиліського ДНЗ, капремонт приміщення Закусилівської ЗОШ І-ІІІ ст., внутрішнього оздоблення та інженерних мереж Ласківського сільського будинку культури, капремонти артезіанських свердловин в Клочках, Норинцях, Славенщині, Радчі, Народичах,  а ще придбання спецобладнання для житлово-комунального господарства.

З деталями та результатами вищезазначеного ми обов’яз-ково інформуватимемо вас по мірі виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь