A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №- «Результат поіменного голосування депутатів селищної ради 26 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 90
Скликання: 8 скликання
Сесія: 12 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 10.08.2018
Автор: Селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Результат поіменного голосування депутатів селищної ради 26 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

     Про затвердження складу лічильної комісії

    Про затвердження регламенту роботи сесії селищної ради

Про внесення змін до порядку лденного (щодо виключення питань 4.20-4.22; 4.11-4.16) 

Про план роботи селищної ради зі змінами

         1. Про внесення змін  до селищного бюджету на 2018 рік.

     2. Про затвердження цільового фонду Народицької селищної ради.

     3. Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів.

     4. Земельні питання.

 

4.1.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Шемчук Ользі Михайлівні та гр. Яновській Анастасії Вадимівні  в с. Грезля, вул. Дорожна, 2, орієнтовною площею 0,2500 га.

 

4.2 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Маркевич Тетяні Володимирівні, гр. Лонському Анатолію Францовичу  та гр. Маркевич Юлії Миколаївні  в с. Давидки, вул. Корбута, 16, орієнтовною площею 0,2500 га.

 

4.3 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Стогнію Анатолію Павловичу  в с. Сухарівка, вул. Миру, 23, орієнтовною площею 0,2500 га.

  4.4 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Содоль Вірі Миколаївні  в с. Латаші, вул. Житомирська, 19, орієнтовною площею 0,2500 га.

4.5 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ліловій Любові Володимирівні  в с. Ласки, вул. Шкільна, 14, орієнтовною площею 0,2500 га. 

4.6 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у спільну часткову власність земельної ділянки гр. Шинкарчук Дар»ї Миколаївні (1/4), Приходька Сергія Вікторовича (1/4) та гр. Приходько Карини Сергіївни(1/4), Шинкарчук Олени Іванівни (1/4) в с. Мотійки, вул. Садова, 48,  кадастровий номер 1823788201:01:002:0025.

4.7 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  загальною площею 1,5554 га гр. Фірову Сергію Олександровичу на території с. Клочки,   кадастровий номер 1823787002:07:001:0079.

4.8 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  загальною площею 1,5552 га гр. Фіровій Ользі Степанівні на території с. Клочки,   кадастровий номер 1823787002:07:001:0078.

4.9 Про погодження щодо включення  Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області земельної ділянки орієнтовною площею 32,00 га (землі резерву – К 17.00) до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення  для продажу права оренди на земельних торгах, яка розташована за межами населеного пункту с. Межиліска, Народицької селищної ради.

4.10 Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Виробниче підприємство «Полісся» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не успадкованих паїв)  загальною площею 21,7395 га за межами с. Закусили  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 7 років або до моменту появи спадкоємців чи до набрання законної сили рішення суду про визнання спадщини відумерлою. Орендна плата у рік – 76050 грн.02 коп. – 10 %.

 

4.17 Про надання дозволу ТОВ «Орандж Вуд» на розробку детального плану території за адресою:  вул. Свято-Миколаївська, 301 А та вул. Свято-Миколаївська 303 А в смт. Народичі .

4.18 Про надання   ФОП Андрєєву Юрію Михайловичу в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 102,20 га   із земель        реформованого  КСП  «Маяк» (с. Межиліска, с. Осика) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (землі запасу селищної ради). Орендна плата – 5 % - 72103  гривень  30 копійок за 8 місяців з 1 грудня 2018 року.

4.19 Про надання   ФОП Андрєєву Богдану Юрійовичу в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 40,00 га   із земель        реформованого  КСП  ім. Щорса (с. Базар) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (землі запасу селищної ради). Орендна плата – 5 % - 38803 гривні 00 копійок за 11 місяців.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь