A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №- «Результати поіменного голосування депутатів селищної ради на 25 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 99
Скликання: Не застосовується
Сесія: Не застосовується
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 22.06.2018
Автор: Селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Результати поіменного голосування депутатів селищної ради на 25 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

 

Про затвердження порядку денного

1.Про місцеві податки .

2.Про Програму виконання оплачуваних суспільно- корисних робіт.

3.Про план роботи селищної ради на ІІ півріччя 2018 року.

4. Про внесення змін до рішення селищної ради  від 22.12.2017 р.№ 665 «Про план діяльності Народицької селищної ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів  на 2018 рік».

5.Про затвердження переліку проектів, які будуть реалізовуватись у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету селищному на розвиток інфраструктури територіальної громади Народицької селищної ради.

 6.Про співфінансування інвестиційного  проекту  «Засвітимо Житомирщину».

7. Про затвердження передавального акту комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Народицької селищної

ради до правонаступника-  комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Народицької селищної ради.

8.Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Народицької селищної ради .

9.Про пониження ступеня Болотницької  ЗОШ І-ІІ ступенів.

10.Про оптимізацію ліжкового фонду Народицької ЦРЛ.

11.Про внесення змін до Програми соціального захисту незахищених

верств населення територіальної громади Народицької селищної ради  на 2018-2020 роки

12.Про  внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.

13.Про приватизацію житла.

13.1.Про надання дозволу Товстоган Ніні Андріївні  на приватизацію житлового будинку в с.Закусили   вул. Польова,15.

13.2.Про надання дозволу Миронюку Петру Арсенійовичу на приватизацію житлового будинку в с.Закусили   вул. Хресто-Воздвиженська,20.

13.3.Про надання дозволу Ланчук Тетяні Василівні на приватизацію житлового будинку в с.Ласки   вул. Свято-Троїцька,52.

   13.4.Про надання дозволу Бондаренку Григорію Анатолійовичу на приватизацію житлового будинку в с.Залісся   вул. Ватутіна,41.

   13.5.Про надання дозволу Приходько Надії Олександрівні на приватизацію житлового будинку в с.Мотійки   вул. Іванюка,81.

 

14.Земельні питання

14.1.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Стецюку Миколі Андрійовичу в с. Ласки, вул. Гагаріна, 14, орієнтовною площею 0,2500 га. 

14.2.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Стецюку Миколі Дмитровичу в с. Ласки, вул. 1 травня, 16, орієнтовною площею 0,2500 га. 

14.3.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Леончук Галині Олександрівні в с. Бабиничі, вул. Дмитрівська, 47, орієнтовною площею 0,2500 га

14.4.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Гнаповській Валентині Іванівні в с. Жерев, вул. Перемоги, 77, орієнтовною площею 0,2500 га

14.5.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Умрихиній Марії Олександрівні  в с. Ласки, вул. Мялкіна, 14, орієнтовною площею 0,2500 га. 

14.6.Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо  надання в оренду земельної ділянки терміном на 20 років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Олійник Інессі Михайлівні в с. Голубієвичі, орієнтовною площею 0,2500 га.

14.7.Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо  надання в оренду земельної ділянки терміном на 20 років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Олійник Світлані Григорівні в с. Голубієвичі, орієнтовною площею 0,2500 га.

14.8.Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо  надання в оренду земельної ділянки терміном на 20 років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Єрофєєвій Аліні Вікторівні в с. Голубієвичі, орієнтовною площею 0,2500 га.

14.9.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах оренди терміном на 20 років гр. Олійник Інессі Михайлівни в с. Голубієвичі, орієнтовною площею – 2,00 га.

  14.10.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах оренди терміном на 20 років гр. Олійник Світлані Григорівні в с. Голубієвичі, орієнтовною площею 2,00 га.

14.11.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах оренди терміном на 20 років гр. Єрофєєвій Аліні Вікторівні в с. Голубієвичі, орієнтовною площею 2,00 га.

14.12.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1316 га   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у спільну часткову власність земельної ділянки гр. Кравченку Сергію Павловичу (1/2),   та гр. Кравченко Галині Павлівні (1/2) в с. Радча, вул. Рильського, 7

14.13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у спільну часткову власність земельної ділянки гр. Закусило Марії Миколаївні  (1/2),   та гр. Роговській Ользі  Василівні  (1/2) в с. Ласки, вул. Свято-Троїцька,60

14.14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2278 га   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у спільну часткову власність земельної ділянки гр. Петрук Марії Володимирівні (1/3), Петруку Володимиру Петровичу (1/3) та гр. Петрук Марії Григорівні(1/3) в с. Ласки, вул. Шкільна, 21.

14.15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га на території с. Ласки, вул. Свято-Троїцька, 82 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у власність земельної ділянки гр. Ненюк Галині Пилипівні.

14.16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га на території с. Ласки, вул. Свято-Троїцька, 101 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у власність земельної ділянки гр. Ковальчук Надії Федорівні.

14.17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  загальною площею 0,2500 га гр. Бобренко Інні Петрівні на території с. Клочки, вул. Лугова. 9.

14.18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,0800 га на території с. Бродник, вул. Полякова, 31 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у власність земельної ділянки гр. Даниловій Валентині Олександрівні.

14.19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 5 років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  загальною площею 0,2500 га на території с. Розсохівське гр. Сокуру Ростиславу Васильовичу.

14.20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,4700 га  гр. Даниловій Валентині Олександрівні в с. Бродник.

14.21.Про надання гр. Орлу Миколі Васильовичу в користування земельної ділянки площею 0,0900 га   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд до виготовлення технічної документації із землеустрою    по вул. Полякова, 30, в смт. Народичі.

14.22.Про вилучення   за власним бажанням земельної ділянки з користування гр. Саюк Марії Олександрівни площею 0,085 га, яка розташована в смт. Народичі, вул. Житомирська, 91.

14.23.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об»єднання земельної ділянки площею 0,0421 га на земельні ділянки площею 0,0216 га –  та площею 0,0205 га, цільове призначення згідно КВЦПЗ – 03.14 – для будівництва та обслуговування будівель закладів торгівлі в смт. Народичі, вул. Юрченка, 15.

14.24.Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,0216 га ФОП Батильчук Оксані Анатоліївні, що розташована в смт. Народичі, вул. Юрченка, 15, терміном на 49 років, орендна плата 3380 гривень 70 копійок у рік.  (Кафе).

 

14.25.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0400 га, яка розташована в смт. Народичі, вул. Визволителів, 80,  Головному територіальному управлінню юстиції у Житомирській області  в постійне користування.

14.26.Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,0374 га ФОП Івасенку Івану Олександровичу, що розташована в смт. Народичі, вул. Свято-Миколаївська, 132, терміном на 10 років,  цільове призначення згідно КВЦПЗ – 03.08 – для будівництва та обслуговування закладів громадського харчування, орендна плата - 3587 гривень 00 копійок у рік. (Розміщення складів).

14.27.Про надання дозволу Чінару Атакану  на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду  ТОВ «ЧНР» загальною площею 1,00 га розташованої в смт. Народичі по вул. Свято – Миколаївська, 278, по фактичному розміщеню виробничого майданчику без зміни цільового призначення згідно КВЦПЗ – 11.02 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

14.28.Про надання   ТОВ «Зірка Полісся» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 65,00 га   із земель        реформованого  КСП  ім. Горького (с. Старий Дорогинь) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (землі запасу селищної ради). 

14.29.Про  укладання договорів оренди з ТОВ «Благодійний Союз» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не успадкованих паїв) загальною площею 15,4703 га за межами с. Мотійки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 10 років або до моменту появи спадкоємців чи до набрання законної сили рішення суду про визнання спадщини відумерлою. 

14.30.Про  укладання договорів оренди з ТОВ «Благодійний Союз» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не успадкованих паїв) загальною площею 3,9404 га за межами с. Залісся для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 10 років або до моменту появи спадкоємців чи до набрання законної сили рішення суду про визнання спадщини відумерлою. 

14.31.Про  укладання договорів оренди з ТОВ «Виробниче підприємство «Полісся» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не успадкованих паїв)  загальною площею 21,7395 га за межами с. Селець для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 10 років або до моменту появи спадкоємців чи до набрання законної сили рішення суду про визнання спадщини відумерлою.

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь