A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №- «Результат поіменного голосування депутатів селищної ради 29 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 92
Скликання: Не застосовується
Сесія: Не застосовується
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 20.12.2018
Автор: Селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Результат поіменного голосування депутатів селищної ради 29 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

 

   ПИТАННЯ

на розгляд  29 сесії селищної ради  20.12.2018 року

Про затвердження порядку денного

1. Про цільову соціальну програму протидії захворюванню на туберкульоз на  території Народицької селищної ради на  2019-2020  роки.

2. Про  утворення комунального некомерційного  підприємства «Народицька  лікарня»Народицької селищної ради . 

3. Про передачу майна

4.Про селищний бюджет на 2019 рік.

5. Про Порядок і норматив  відрахування  частини прибутку (доходу) комунальнихпідприємств Народицької селищної ради.

6.Про співфінансування інвестиційного проекту,що може реалізовуватись за рахунок коштів фонду регіонального розвитку у 2019 році.

7.Про надання дозволу  Риндичу Олександру Миколайовичу на приватизацію житлового будинку у с.Старий Дорогинь по вул.Корольова,34.

на приватизацію житлового будинку

8.Про виконання плану роботи селищної ради за ІІ півріччя 2018 року  та  план роботи селищної  ради  на І півріччя 2019 року.

Земельні питання .
9.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації   із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд:

10.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації   із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд:

 

11.Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з передачею у власність для ведення особистого селянського господарства:

12.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)     для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у   власність:

13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

14.Про затвердження проекту землеустрою щодо надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства:

 

15.Про розірвання договору оренди земельної ділянки з ФОП Антонюком Євгеном Йосиповичем, загальною площею 103 м² у с.Славенщина  в зв’язку з припиненням комерційної діяльності.Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

16.Про надання дозволу СТ «Відлуння» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,05 га. в с. Селець, вулиця Гагаріна, 12. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

17.Про надання в оренду та укладання попереднього договору оренди землі площею 0,0100 га з гр. Левківським Віктором Миколайовичем, смт Народичі, вул. Житомирська, 167/22. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Орендна плата у рік 3530 гривень 70 копійок – 10 %.

18.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель смт. Народичі Народицького району Житомирської області.

19.Про надання   ТОВ « ВП « Полісся» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі  загальною площею 349,59 га           із земель реформованого СТОВ «Полісся» (с. Селець)    для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (невитребувані земельні частки (паї).  (Орендна плата – 10 % - 723637 гривень 25 копійок за 11 місяців (за один місяць – 65785,20 грн.)

20. Про внесення змін до рішення І сесії селищної ради від 17.12.2015року№12 «Про затвердження структури  апарату та виконавчих органів Народицької  селищної ради»

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь