A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Рішення селищної ради №374 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

Кількість переглядів: 131
Скликання: 8 скликання
Сесія: 11 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 12.10.2021
Автор: Селищна рада
Номер документу: 374
Назва документу: Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу (0.11 МБ)

 

НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

12.10.2021

 

№374

 

Одинадцята сесія VІІІ скликання

 

 

Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність для

ведення особистого селянського господарства

 

 

          Розглянувши звернення громадян з проханням надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій», «Про державний земельний кадастр», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів № 548 від 23.07.2010 року «Про затвердження Класифікації видів цільового призначення земель» (із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства згідно з додатком. Розмір земельних ділянок зазначений орієнтовно та буде уточнений після представлення виготовленої документації із землеустрою.

2.Громадянам, яким надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою, звернутися до проектних організацій, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням для проведення комплексу землевпорядних робіт. Розробники документації із землеустрою несуть відповідно до закону відповідальність за достовірність, якість і безпеку заходів, передбачених цією документацією.

3.Виготовлені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність надати до Народицької селищної ради для подальшого розгляду та затвердження селищною радою.

4.Встановити термін дії наданих дозволів в пункті 1 даного рішення на період 1 (одного) року з дати прийняття цього рішення.

5.У випадку, коли громадяни, яким надано дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо  відведення земельних ділянок у відповідності до додатку даного рішення не нададуть у вказаний термін погоджені проекти землеустрою на затвердження до Народицької селищної ради, дозвіл вважається анульованим.

 

 

Селищний голова                                                                       Лідія БУЧЕНКО


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь