A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Рішення виконавчого комітету №216 «Про влаштування дітей – сиріт»

Кількість переглядів: 142
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 сесія
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 30.09.2021
Автор: Виконавчий комітет
Номер документу: 216
Назва документу: Про влаштування дітей – сиріт
Прикріплені файли:
  1. Про влаштування дітей – сиріт (0.12 МБ)

 

НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

30.09.2021

 

216

Про влаштування дітей – сиріт

[Особа_1] [Конфіденційна інформація] та

[Особа_2] [Конфіденційна інформація]

під опіку [Особа_3]  

 

 

 

         

 

          Розглянувши заяву та документи [Особа_3] [Конфіденційна інформація] року народження, яка проживає за адресою: [Конфіденційна інформація] з проханням призначити її опікуном над малолітніми онуками [Особа_1], [Конфіденційна інформація] року народження та [Особа_2]  [Конфіденційна інформація] року народження,  мати яких – [Особа_4]   померла (свідоцтво про смерть серія [Конфіденційна інформація], батько записаний відповідно до витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України ([Конфіденційна інформація]), враховуючи висновок служби у справах дітей Народицької селищної ради про доцільність встановлення опіки, піклування над дітьми-сиротами громадянкою [Особа_3] та виходячи з інтересів дітей, керуючись підп. 4«б» статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 243, 244 Сімейного кодексу України, статей 58, 61, 63 Цивільного кодексу України, Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.08 № 866, виконавчий комітет селищної ради

 

ВІРИШИВ:

1. Влаштувати дітей-сиріт [Особа_1], [Конфіденційна інформація] року народження та [Особа_2]  [Конфіденційна інформація] року народження під опіку бабусі [Особа_3], яка проживає за адресою: [Конфіденційна інформація].

2.  Відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток дітей покласти на опікуна [Особа_3].

3. Центру соціальних служб Народицької селищної ради Житомирської області (Мойсеєнко О.В.) здійснювати соціальний супровід сім’ї, надання необхідної допомоги та консультацій, в місячний термін інформувати службу у справах дітей Народицької селищної ради про проведену роботу.

4. Відділу соціального захисту та соціального обслуговування населення Народицької селищної ради здійснювати призначення державної соціальної допомоги на дітей.

5. Рекомендувати сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №1 Коростенського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області  згідно ст.5 Закону України  «Про органи та служби у справах дітей» інформувати службу у справах дітей селищної ради щороку до 13 грудня  про відсутність чи наявність проявів асоціальної поведінки з боку дітей.

6. Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Народицької селищної ради Житомирської області  (Климчук Н.П.) :

         1) закріпити за дітьми  сімейного лікаря та забезпечити двічі на рік проходження медичного огляду;

          2) подавати щороку до 13 грудня службі у справах дітей Народицької селищної ради Житомирської області інформацію про стан здоров’я дітей, дотримання  опікуном  рекомендацій лікарів.

7. Відділу освіти Народицької селищної ради Житомирської області  (Бортник Н.В.) :

          1) забезпечити право дітей на здобуття загальної середньої освіти, а у разі потреби - забезпечити індивідуальним навчанням;

          2)  забезпечити щорічно пільговим оздоровленням дітей;

          3) щороку до 13 грудня подавати службі у справах дітей Народицької селищної ради  інформацію про рівень розвитку та знань дітей, наявність шкільного одягу та шкільного приладдя, систематичність відвідування уроків та своєчасність і якість виконання домашніх завдань, відвідування дітьми гуртків, секцій, позашкільних закладів, участь опікуна у вихованні підопічних дітей.

           8. Начальнику служби у справах дітей селищної ради  ( Кравчук В.М. ) вжити відповідних заходів щодо закріпленння за дітьми-сиротами [Особа_1],  та [Особа_2]  житла та встановлення опіки над житлом і майном дітей.

          9. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на начальника служби у справах дітей Народицької селищної ради Кравчук В.М.

 

Селищний голова                                                                          Лідія БУЧЕНКО

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь