Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №- «Поіменне голосування 11 сесія VIII скликання»

Кількість переглядів: 160
Скликання: 8 скликання
Сесія: 11 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 12.10.2021
Автор: -
Номер документу: -
Назва документу: Поіменне голосування 11 сесія VIII скликання
Прикріплені файли:
  1. Про склад лічильної комісії (1.62 МБ)
  2. Про порядок денний сесії селищної ради (1.64 МБ)
  3. Про затвердження регламенту роботи (1.58 МБ)
  4. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. (1.92 МБ)
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (1.79 МБ)
  6. Про затвердження документацій із землеустрою, та надання земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. (1.9 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії щодо відведення земельних ділянок в оренд (1.65 МБ)
  8. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Гамулі Сергію Володимировичу (1.71 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу в оренду ФГ «ГЛОБАЛ ВЬЮ». (1.9 МБ)
  10. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 9,90 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну. (1.72 МБ)
  11. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 14,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність. (1.72 МБ)
  12. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 10,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність. (1.73 МБ)
  13. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 17,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність. (1.85 МБ)
  14. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 53,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність. (1.72 МБ)
  15. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 49,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність. (1.73 МБ)
  16. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 61,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність. (1.73 МБ)
  17. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 32,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність. (1.73 МБ)
  18. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 58,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність. (1.73 МБ)
  19. Про надання дозволу Народицькій селищній раді на складання проєкту землеустрою за межами с.Норинці площею 13,2899 га. (1.64 МБ)
  20. Про надання дозволу Народицькій селищній раді на складання проєкту землеустрою за межами с.Норинці площею 8,2102 (1.64 МБ)
  21. Про надання дозволу ФГ Кавецького на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сіл (1.87 МБ)
  22. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надати земельні ділянки у приватну власність громадян. (1.69 МБ)
  23. Про передачу у власність раніше сформованих земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. (1.62 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у приватну власність громадянам. (1.74 МБ)
  25. Про надання дозволу Народицькому селищному голові щодо звернення до Національної академії аграрних наук України. (1.73 МБ)

Поіменне голосування 11 сесії селищної ради VIII скликання

12.10.2021 року

 

  1.  Про склад лічильної комісії.
  2.  Про порядок денний сесії селищної ради.
  3.  Про затвердження регламенту роботи.
  4.  Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  5.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  6.  Про затвердження документацій із землеустрою, та надання земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  7.  Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії щодо відведення земельних ділянок в оренд.
  8.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Гамулі Сергію Володимировичу.
  9.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу в оренду ФГ «ГЛОБАЛ ВЬЮ».
  10.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 9,90 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну.
  11.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 14,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність.
  12.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 10,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність.
  13.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 17,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність.
  14.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 53,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність.
  15.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 49,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність.
  16.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 61,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність.
  17.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 32,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність.
  18.  Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 58,0 га, яка розташована на території Народицької селищної ради з метою передачі у державну власність.
  19.  Про надання дозволу Народицькій селищній раді на складання проєкту землеустрою за межами с.Норинці площею 13,2899 га.
  20.  Про надання дозволу Народицькій селищній раді на складання проєкту землеустрою за межами с.Норинці площею 8,2102.
  21.  Про надання дозволу ФГ Кавецького на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди за межами села Болотниця(площа - 42,4829 га).
  22.  Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надати земельні ділянки у приватну власність громадян.
  23.  Про передачу у власність раніше сформованих земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  24.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у приватну власність громадянам.
  25.  Про надання дозволу Народицькому селищному голові щодо звернення до Національної академії аграрних наук України.

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь