Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №0 «Поіменне голосування 2 пленарне засідання 2 сесія 8 скликання»

Кількість переглядів: 574
Скликання: 8 скликання
Сесія: 2 пленарне засідання 2 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 22.12.2020
Номер документу: 0
Назва документу: Поіменне голосування 2 пленарне засідання 2 сесія 8 скликання
Прикріплені файли:

Про склад лічильної комісії

Про порядок денний сесії селищної ради

Про затвердження регламенту роботи

1) Про комплексну Програму «Цукровий діабет» на 2021-2025  роки.

2) Про цільову соціальну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2021-2025 роки.

3) Про Програму  боротьби з  онкологічними захворюваннями на  2021-2025 роки.

4) Про Програму стимулів та розвитку надання первинної медико -санітарної допомоги населенню Народицької  селищної ради та відновлення матеріально - технічної бази комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико - санітарної допомоги» Народицької селищної ради» на 2021 – 2025 роки.

5) Про цільову Програму щодо забезпечення та захисту прав дітей по Народицькій селищній раді на 2021 - 2022 роки.

6) Про Програму розвитку галузі культури Народицької селищної ради на 2021 - 2025 роки.

7) Про Програму охорони та збереження культурної спадщини на 2021-2025 роки.

8) Про Програму організації перевезень пільгових категорій громадян на території Народицької селищної ради на 2021-2025 роки.

9) Про Програму соціального захисту незахищених верств населення Народицької селищної ради на 2021-2025 роки.

10) Про Програму підтримки діяльності комунальних підприємств Народицької селищної ради «Комунальник» та «Народичікомунсервіс» на 2021 - 2025 роки.

11) Про Програму підтримки комунальної установи «Трудовий архів» на 2021 - 2025 роки.

12) Про селищний бюджет на 2021 рік.

13) Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади Народицької селищної ради, що можуть бути передані в оренду в 2021 році.

14) Про внесення змін до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади Народицької селищної ради.

15) Про надання дозволу на продовження терміну дії договорів оренди майна комунальної власності територіальної громади Народицької селищної ради.

16) Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного комунального майна комунальної власності територіальної громади Народицької селищної ради.

17) Про план роботи селищної ради на І півріччя 2021 року.

18) Про надання дозволу громадянам на приватизацію житлових будинків.

19) Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність та оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

20) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. 

21) Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, (які розташовані в межах населеного пункту).

22) Про затвердження документацій із землеустрою, та надання земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

23) Про затвердження проектів землеустрою та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту

24) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди в межах смт. Народичі терміном      на 10 років для ведення особистого селянського господарства.

25) Про припинення дії договорів оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв).

26) Про надання ФГ Кавецького в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 23,00 га із земель реформованого КСП «Україна», на території Народицької селищної ради.

27) Про надання ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 265,00 га із земель реформованого КСП ім. Леніна, на        території Народицької селищної ради.

28) Про надання ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 44,00 га  із земель реформованого СТОВ «Полісся», на території Народицької селищної ради .

29) Про надання ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 32,00 га із земель  реформованого КСП ім. Горького, на території Народицької селищної ради.

30) Про надання ТОВ «Екоагроферма» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 118,40 га  із земель реформованого КСП ім. Горького, на        території Народицької селищної ради .

31) Про надання ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 120,00 га із земель реформованого КСП ім. Шевченка, на території Народицької селищної ради.

32) Про надання ТОВ «АГРОБАЛТІК» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 25,20 га  із земель реформованого КСП ім. Ватутіна, на        території Народицької селищної ради .

33) Про надання ТОВ «АГРОБАЛТІК» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 33,60 га із земель реформованого КСП ім. Ватутіна, на        території Народицької селищної ради.

34) Про надання ТОВ «АГРОБАЛТІК» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 54,00 га із земель реформованого КСП ім. Ватутіна, на        території Народицької селищної ради .

35) Про надання ТОВ «АГРОБАЛТІК» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 72,00 га із земель реформованого  КСП ім. Ватутіна, на території Народицької селищної ради .

36) Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

37) Про надання дозволу Вождаю Віктору Васильовичу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

38) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її в приватну власність громадянам.

39) Про передачу власність раніше сформованих земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

40) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у приватну власність Башинській Льоні Константинівні.

41) Про затвердження технічної документаці їз землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у спільну часткову приватну власність Бодарчуку Володимиру Васильовичу та Бондарчуку Миколі Васильовичу.

42) Про передачу у спільну часткову власність раніше сформовану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

43) Про передачу у спільну часткову власність Баранівському Івану Васильовичу та Гришанковій Галині Миколаївні раніше сформовану земельну ділянку для ведення товарного сільсько-господарського виробництва.

44) Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передбаченої для передачі у власність Наумову Віктору Євстафійовичу для ведення особистого селянського господарства.

45) Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду для городництва Коминару Миколі Федоровичу

46) Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду для городництва Коминар Ірині Олександрівні.

47) Про прийняття у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності.

48) Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою за межами с. Залісся.

49) Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою за межами с. Латаші.

50) Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

51) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та умов продажу права оренди земельної ділянки.

52) Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення та умов продажу права оренди земельної ділянки площею 8,0474 га.

53) Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення та умов продажу права оренди земельної ділянки площею 1,9478 га.

54) Про припинення договорів оренди земельних ділянок з ТОВ «Виробниче підприємство «Полісся».

55) Про припинення договорів оренди земельних ділянок з CТОВ «Зоря».

56) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок .

57) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, та передачі в оренду ТОВ «Злагода Базар» загальною площею 18,0000 га.

58) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, та передачі в оренду ТОВ «Злагода Базар» загальною площею 36,3545 га.

59)  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, та передачі в оренду ТОВ «Екоагроферма» загальною площею 41,5800 га.

60) Про припинення договору оренди земельної ділянки від 31.10.2014 року з фізичною особою Чінаром Атаканом.

61) Про надання в оренду ТОВ «ВОВ ВУД» земельної ділянки.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних