A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №0 «Поіменне голосування 42 сесія 7 скликання»

Кількість переглядів: 1933
Скликання: 7 скликання
Сесія: 42 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 08.09.2020
Номер документу: 0
Назва документу: Поіменне голосування 42 сесія 7 скликання
Прикріплені файли:

Порядок денний

        1. Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах ландшафтного заказника місцевого значення «Древлянський».

         2. Про надання погодження на присвоєння Свято-Миколаївському парку статусу пам’ятки садово-паркового мистецтва.

         3.Про відміну  рішення селищної ради від 10.12.2019 року № 1195»Про припинення діяльності Cтародорогинського ДНЗ «Сонечко» шляхом ліквідації».

         4.Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік.

         5.Про надання дозволу громадянам на приватизацію житлових будинків.

Харламовій Валентині Володимирівні

Дзизенко Галині Федорівні

            6. Про внесення змін до переліку об’єктів приватизації комунальної власності територіальної громади Народицької селищної ради у 2020 році

         7.Про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.

         8.Про надання дозволу  на розроблення проєкту  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею  в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

         9.Про затвердження технічних документацій   із землеустрою та надання земельних ділянок у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

         10.Про затвердження проєктів   землеустрою та надання земельних ділянок у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

         11.Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

         12.Про затвердження проєктів із  землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого  селянського господарства .

         13.Про  надання дозволу  на розробку проєкту щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду для  сінокосіння.

         14.Про  надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва.

         15. Про  надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва Степапанчук Альоні Валеріївні площею 2.0000 га.

         16.  Про  надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва Степапанчук Альоні Валеріївні площею 3.9436 га.

         17.Про  надання земельної ділянки    для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд до виготовлення технічної документації Романовській Наталії Миколаївні.

         18. Про  надання земельної ділянки    для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд до виготовлення технічної документації Шевченко Ірині Іванівні.

         19. Про  надання земельної ділянки    для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд до виготовлення технічної документації Гринику Степану Івановичу.

         20. Про  надання земельної ділянки    для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд до виготовлення технічної документації Ласкавій Світлані Вікторівні.

         21. Про  надання земельної ділянки    для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд до виготовлення технічної документації Юшкевичу Олександру Михайловичу.

         22. Про  надання земельної ділянки    для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд до виготовлення технічної документації Герасимовій Олені  Миколаївні .

         23.Про  надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою Бондарчук Ігорю Петровичу.

         24.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації   із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність  для ведення особистого селянського господарства Кучуку Павлу Руслановичу.

         25.Про надання дозволу громадянам на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

         26.Про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

         27. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         28.Про надання дозволу Крапивнику Володимиру Мефодійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         29.Про надання дозволу Бондарчуку Володимиру Васильовичу, Бондарчуку Миколі Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва та передачу її в приватну власність громадянам .

         31. Про  передачу  власність раніше сформованих земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         32.Про  передачу у власність Нестерчуку Петру Олександровичу, Менжерес Тетяні Олександрівні раніше сформовану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         33. Про  припинення з ТОВ «Агро-Соул» договорів оренди земельних ділянок.

         34.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду ТОВ «Норинцівське.

         35.Про надання дозволу СТОВ «Зоря» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) -невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди

         36.Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах площею 16,3886 га.

         37. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах площею 76,7826 га.

         38.Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах площею 6,0000 га.

         39. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах площею 17,2744 га.

         40. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах площею 11,6318 га.

         41. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах площею 13,7525 га.

         42. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах площею 22,1529 га.

         43. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах площею 11,7485 га.

         44.Про надання   ТОВ «Благодійний Союз» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 418,00 га  .

         45. Про надання   ТОВ «Благодійний Союз» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 31,10 га.

         46. Про надання   ТОВ «Норинцівське» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 89,00 га  .

         47.Про надання   ТОВ «Благодійний Союз» в оренду земельної ділянки та укладанняпопереднього договору оренди землі загальною площею 111,438 га .

         48.Про надання   ТОВ «Благодійний Союз» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 112,6116 га.

         49.Про припинення дії договору оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв).

         50. Про надання дозволу Народицькій селищній раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності .

         51. Про  вилучення земельної ділянки з користування Зайченко Аліни Петрівни.

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь