A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №40 сесія 7 скликання «Поіменне голосування 40 сесія 7 скликання»

Кількість переглядів: 2461
Скликання: 7 скликання
Сесія: 40 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 06.05.2020
Номер документу: 40 сесія 7 скликання
Назва документу: Поіменне голосування 40 сесія 7 скликання
Прикріплені файли:

         Про регламент роботи

      Про пропозицію депутата Левченка О.А. зняти з розгляду питання під №№31,42,46,47,48,52,53,55,56,57

      Про порядок денний

         1.Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік.

         2.Про звільнення від сплати за оренду майна.

         3.Про передачу майна.

      4.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації   із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність та оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

      5.Про надання дозволу  на розроблення проекту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на умовах оренди в межах смт. Народичі Нестерчуку Михайлу Петровичу.

     6.Про надання дозволу  на розроблення проектів   землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

        7.Про затвердження технічних документацій із землеустрою та надання земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

       8.Про  надання земельної ділянки    для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  Козлову Олександру Васильовичу в смт. Народичі.

     9.Про затвердження проєктів із  землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого  селянського господарства.

    10.Про надання дозволу Павленко Оксані Григорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .

       11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва та передачу її в приватну власність громадянам .

         12.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва та передачу її в спільну часткову приватну власність громадянам.

         13.Про передачу Ладошку Олександру Миколайовичу у власність раніше сформовану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         14.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами смт.Народичі.

         15.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами с.Гута - Ксаверівська.

         16.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 15,8880 за межами с. Закусили.

         17.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 24,1529 га за межами с. Бабиничі.

         18.Про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована за межами с.Cлобода-В’язівка загальною площею 62,7422 га.

         19.Про внесення змін до рішення селищної ради №1067 від 19.04.2019 року «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів Народицької селищної ради, для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами»

         20.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на виготовлення проєкту землеустрою за межами с.Слобода-В’язівка.

         21. Про надання дозволу Народицькій селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами с.Старий Дорогинь .

         22.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на виготовлення проєкту землеустрою за межами с.Гута-Ксаверівська.

         23.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на виготовлення проєкту землеустрою за межами с.Базар .

         24.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на виготовлення проєкту землеустрою з метою зміни цільового призначення на для сінокосіння і випасання худоби за межами с.Слобода-В’язівка.

      25.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою Споживчому товариству «Відлуння» у с.Селець.

         26.Про надання дозволу ФГ Кавецького на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.

         27.Про надання дозволу ТОВ «Норинцівське» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди орієнтовною площею 13,9000 га. за межами  с.Норинці.

         28.Про надання дозволу ТОВ «Норинцівське» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди орієнтовною площею 172.86 га,за межами  с.Норинці.

         29.Про надання дозволу ТОВ «Норинцівське» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди орієнтовною площею 4.52 га. за межами с.Старий Дорогинь.

         30.Про надання дозволу ТОВ «ВП «Полісся» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та не витребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди орієнтовною площею 54,6900 га. за межами с.Закусили.

         31.Про надання ТОВ «ВП «Полісся»  в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 54,6900 га із земель реформованого КСП ім. Смика.

         32. Про надання дозволу ТОВ «Злагода Базар» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та не витребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди орієнтовною площею 36,36 га за межами  с.Гуто-Мар’ятин.

         33.Про надання в оренду ТОВ «ВП «Полісся»  нерозподілених та

невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 20,1991 га,  за межами  с.Закусили, с.Бабиничі, с.Жерев .

       34.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 0,06 га   в межах  с.Ласки 

        35.Про припинення договорів оренди земельних ділянок з ТОВ «Виробниче підприємство «Полісся» .

       36.Про припинення договору оренди земельної ділянки  з ТОВ «Благодійний союз» за межами с.Мотійки у зв’язку з державною реєстрацією права власності.

       37.Про надання дозволу на розробку проєкту детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту землеустрою ТОВ «ЛІЗАР ТРЕЙД»      

  38.Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення (не успадкованого паю) укладеного з ТОВ «Норинцівське» »  у зв»язку з державною реєстрацією права власності .

  39.Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення (не успадкованого паю) укладеного з ТОВ «ВП «Полісся» »  у зв»язку з державною реєстрацією права власності .

   40.Про  припинення за згодою сторін  дії договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не успадкованих паїв)  укладених з ТОВ «Норинцівське

   41.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ФГ «Глобал Вью» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) за межами с. Болотниця.

     42.Про надання   ТОВ «Норинцівське» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі  загальною площею 13,90 га. 

 43.Про надання дозволу на укладання договору оренди з ТОВ «ВП»Полісся» щодо земельної ділянки сільськогосподарського призначення (неуспадкованого паю) площею 2,3132 га. за межами с. Закусили.

   44.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (неуспадкованих паїв) загальною площею 8,1222 га із земель реформованого КСП ім. Шевченка.

    45.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Екоагроферма» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) площею 8,1822 га,  за межами с. Новий Дорогинь .

    46.Про надання ТОВ «Екоагрофема» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 865,00 га із земель реформованого КСП ім. Шевченка та КСП «Зоря».

   47.Про надання ТОВ «Екоагроферма» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 265,00 га із земель реформованого КСП ім. Леніна.

   48.Про надання ТОВ «Екрагроферма» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 120,00 га із земель реформованого КСП ім.Шевченка

     49.Про надання дозволу ТОВ «Злагода Базар» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та не витребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди орієнтовною площею 80,00 га біля  с. Базар.

   50.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Злагода Базар» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) площею 30,7157 га. за межами с. Гуто-Мар’ятин .

   51.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Злагода Базар» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) загальною площею 6,9570 га за межами сіл Межиліска та Базар .

   52.Про надання ТОВ «Злагода Базар» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 25,00 га із земель реформованого КСП ім. Щорса .

   53.Про надання ТОВ «Злагода Базар» в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 244,00 га із земель реформованого КСП ім. Щорса .

  54.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ФГ Кавецького щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) за межами смт. Народичі із земель реформованого КСП ім. Леніна  площею 11,6244 га.

   55.Про надання дозволу ФК Кавецького на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (неуспадкованих паїв) в натурі (на місцевості) з подальшою передачею їх в оренду із земель реформованого КСП ім. Леніна.

    56.Про надання ФГ Кавецького в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 328,00 га із земель реформованого КСП «Зоря» .

   57.Про надання ФГ Кавецького в оренду земельної ділянки та укладання попереднього договору оренди землі загальною площею 271,51 га із земель реформованого КСП ім. Калініна .

 58.Про розгляд звернення ТОВ «Злагода Базар» щодо надання в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) загальною площею 37,5900 га. за межами сіл Межиліска та Базар.

 59.Про розгляд звернення ФОП Андрєєва Ю.М. щодо надання в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) загальною площею 37,5900 га за межами сіл Межиліска та Базар .

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь