Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Розпорядження №366-од «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Народицької територіальної громади»

Кількість переглядів: 47
Скликання: Не застосовується
Сесія: Не застосовується
Тип документу: Розпорядження
Дата: 27.05.2024
Автор: Начальник Народицької селищної військової адміністрації
Номер документу: 366-од
Назва документу: Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Народицької територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Народицької територіальної громади (0.51 МБ)

 

НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

27.05.2024

 

№ 366- од

Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Народицької територіальної громади

 

 

         

 

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», постанови Верховної Ради України  від 13.12.2022 № 2831 «Про здійснення начальниками військових адміністрацій населених пунктів у Запорізькій та Житомирській областях повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»,  статті 1  ЗУ « Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Постанови  Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року № 989 « Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен(псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій », враховуючи звернення Позднякова В.В. щодо перейменування вулиць в Народицькій територіальній громаді:

 

 1. Провести громадське обговорення щодо питання перейменування вулиць та провулків (додаток 1) протягом 60 календарних днів ( двох місяців) з моменту оприлюднення інформаційного повідомлення.

 

2. Громадське обговорення з питання перейменування вулиць та провулків проводити з жителями населених пунктів безпосередньо в населених пунктах, на вулицях і провулках, які пропонуються до перейменування.

 

3.Визначити уповноваженими з підготовки громадських слухань- старост старостинських округів, відділ регулювання земельних відносин, архітектури та містобудування, відділ цифровізації, інформаційної діяльності та соціального забезпечення.

 

4. Начальнику відділу цифровізації, інформаційної діяльності та соціального забезпечення  Ф.Г. Перковському підготувати та оприлюднити повідомлення про організацію громадського обговорення.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів О.В.Прокопенка.

 

 

Начальник Народицької

селищної військової адміністрації                                              Олег ЯРМОЛЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь