A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Проєкт рішення селищної ради №- «Про визначення орієнтовних строків проведення звітів перед виборцями депутатами Народицької селищної ради VIІІ скликання»

Кількість переглядів: 141
Скликання: 8 скликання
Сесія: 18 сесія
Тип документу: Проєкт рішення селищної ради
Дата: 11.02.2022
Автор: НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Номер документу: -
Назва документу: Про визначення орієнтовних строків проведення звітів перед виборцями депутатами Народицької селищної ради VIІІ скликання
Прикріплені файли:
  1. Про визначення орієнтовних строків проведення звітів перед виборцями депутатами Народицької селищної ради VIІІ скликання (0.1 МБ)

НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

__.__.2022

 

Вісімнадцята сесія VІІІ скликання

 

 

 

Про визначення орієнтовних строків

проведення звітів перед виборцями

депутатами Народицької селищної ради

VIІІ скликання

         

 

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії Народицької селищної ради з гуманітарних питань, питань депутатської етики та регламенту, селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.Визначити орієнтовні строки проведення звітування депутатами Народицької селищної ради перед виборцями протягом лютого-березня щороку (протягом терміну повноважень депутатів Народицької селищної ради VIІІ скликання).

2.Депутатам Народицької селищної ради та керівникам депутатських груп та фракцій не пізніш як за сім днів повідомляти виборців про час і місце проведення звіту через місцеві засоби масової інформації або в інший спосіб.

3.Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, їх посадові особи, керівники підприємств, установ і організацій  державної і комунальної форм власності зобов'язані сприяти депутатам селищної ради в організації їх звітів (зустрічей) перед (з) виборцями  шляхом  надання приміщень, інформаційних та інших довідкових матеріалів, необхідних депутату селищної ради, на прохання депутата здійснювати інші заходи, пов'язані з проведенням його звіту (зустрічі) перед (з) виборцями, у тому числі сприяти оповіщенню  виборців про час і місце його (її) проведення.

4.Депутатам Народицької селищної ради – членам відповідної депутатської фракції та групи подати керівнику фракції, групи звіти про свою роботу, зауваження та пропозиції, висловлені виборцями на адресу ради та її органів, а також про виконання доручень, даних депутатові у зв’язку з його депутатською діяльністю.

5.Керівникам депутатських фракцій, груп, позафракційним депутатам до 15 квітня щороку інформувати секретаря селищної ради про результати обговорення звітів.

6.Секретарю ради та постійній депутатській комісії з гуманітарних питань, питань депутатської етики та регламенту узагальнювати інформацію про обговорення звітів депутатів перед виборцями та відповідні пропозиції до 22 квітня щороку.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань, питань депутатської етики та регламенту.

 

 

Секретар Народицької селищної ради                                           Олег ЯРМОЛЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь