A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Проєкт рішення селищної ради №- «Про надання дозволу на укладення договору доступу до інфраструктури об’єкта доступу комунальної власності Народицької селищної ради»

Кількість переглядів: 722
Скликання: 8 скликання
Сесія: 18 сесія
Тип документу: Проєкт рішення селищної ради
Дата: 11.02.2022
Автор: Селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Про надання дозволу на укладення договору доступу до інфраструктури об’єкта доступу комунальної власності Народицької селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на укладення договору доступу до інфраструктури об’єкта доступу комунальної власності Народицької селищної ради (0.1 МБ)
  2. Технічні умови щодо доступу до інфраструктури об’єкта доступу (0.13 МБ)

ПРОЄКТ

 

 НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА                

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 .01.2022

 

№   

Вісімнадцята сесія VІІІ скликання

 

 

 

Про надання дозволу на укладення договору доступу до інфраструктури об’єкта доступу комунальної власності Народицької селищної ради.

 

         

Розглянувши та обговоривши клопотання ТОВ «Телемережі України» щодо надання дозволу на укладення договору з доступу до інфраструктури об’єкта нерухомості ( дах адмінприміщення селищної ради площею 2 м.кв.) для встановлення обладнання телекомунікацій (мініконтейнер з радіопередавачем) з метою забезпечення виконання державного замовлення  на організацію FM мовлення Українського радіо, відповідно до вимог Закону  України «Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж»,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», враховуючи рекомендації постійних комісій  з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю та житлово-комунального господарства, селищна рада

 ВИРІШИЛА:

 

1.  Затвердити технічні умови щодо доступу до інфраструктури об‘єкта доступу ( дах адмінприміщення селищної ради, що знаходиться за адресою: вул.1-го Травня, 15 смт Народичі , Коростенського району, Житомирської області.) (додаються).

 

   2. Народицькій селищній раді в особі секретаря Народицької селищної ради укласти договор з доступу до інфраструктури об’єкта доступу терміном на 3 (три) роки.

 

4. Встановити щомісячну плату за доступ до інфраструктури об’єкта нерухомості ( дах адмінприміщення селищної ради, що знаходиться за адресою: вул.1-го Травня, 15 смт Народичі , Коростенського району, Житомирської області) в розмірі 1000 грн. Плата за доступ та порядок розрахунків, при продовженні договору  може переглядатися відповідно до кон?юктури ринку та рівня інфляції.

 

    5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  З питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю та житлово-комунального господарства.

 

Секретар Народицької

селищної рад                                                                                   Олег ЯРМОЛЮК

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь