A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Рішення виконавчого комітету №21 «Про проведення конкурсу по визначенню виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території смт Народичі Народицької селищної ради»

Кількість переглядів: 149
Скликання: Не застосовується
Сесія: Не застосовується
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 27.01.2022
Автор: Виконавчий комітет
Номер документу: 21
Назва документу: Про проведення конкурсу по визначенню виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території смт Народичі Народицької селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про  проведення конкурсу по визначенню виконавця послуг з вивезення побутових  відходів на території смт.Народичі Народицької селищної  ради (0.11 МБ)
  2. Конкурсна документація (0.27 МБ)

НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

27.01.2022

 

№21

Про проведення конкурсу по визначенню виконавця послуг з вивезення побутових  відходів на території смт Народичі Народицької селищної  ради

 

 

         

Керуючись п.п.6 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про відходи» та «Про житлово-комунальні послуги», постанов Кабінету Міністрів України: від 10.12.2008 № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» (зі змінами); від 16.11.2011 № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів»;  від 27.03.2019 № 318 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»; від 27.12.2018 № 1145 «Про затвердження Порядку проведення перевірки відповідності якості надання деяких комунальних послуг та послуг з управління багатоквартирним будинком параметрам, передбаченим договором про надання відповідних послуг», рішення виконавчого комітету селищної ради від 27.01.2022 № 19 «Про затвердження  Положення про порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів  на території смт.Народичі Народицької селищної ради», з метою впорядкування та належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами на території смт.Народичі Народицької селищної ради, виконком селищної ради

 

ВИРІШИВ:

1.Провести конкурс по визначенню виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території смт.Народичі Народицької селищної ради з метою розвитку ринкових відносин, ліквідації монополії у сфері надання житлово-комунальних послуг.

2.Затвердити конкурсну документацію по проведенню конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території смт.Народичі Народицької селищної ради, згідно з додатком.  

3.Організатору конкурсу в особі виконавчого комітету селищної ради здійснити заходи щодо забезпечення підготовки та проведення конкурсу:

    1. Опублікувати  оголошення про  проведення   конкурсу  у   друкованому засобі масової інформації та розмістити його на офіційному веб сайті Народицької селищної  ради Житомирської області не пізніше ніж за 30 календарних днів до початку конкурсу.
    2. Протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заявки про участь у конкурсі подати особисто або надіслати поштою конкурсну документацію кожному учаснику конкурсу.
    3. У разі надходження двох і більше звернень про надання роз’яснення щодо змісту конкурсної документації  провести збори учасників конкурсу із попередженням їх протягом трьох робочих днів про місце, час та дату проведення зборів.
    4. При необхідності не пізніше ніж за сім календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій внести зміни до конкурсної документації, про що повідомити письмово протягом трьох робочих днів усіх учасників конкурсу.
    5. У разі несвоєчасного внесення змін до конкурсної документації або надання роз’яснень щодо її змісту продовжити строк подання конкурсних пропозицій не менш ніж сім календарних днів, про що повідомити учасників конкурсу.
    6. Забезпечити проведення засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій та визначення переможця.
    7. У разі прийняття конкурсною комісією рішення про визнання конкурсу таким, що не відбувся письмово повідомити всіх учасників конкурсу протягом трьох робочих днів з дня прийняття такого рішення та протягом десяти календарних днів організувати підготовку нового конкурсу.
    8. Рішення  конкурсної  комісії  про результати  проведення  конкурсу  по визначенню виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території смт.Народичі Народицької селищної ради подати на розгляд виконавчого комітету селищної ради та підготувати проект договору про надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до встановленої форми.

 

4. Контроль  за  виконанням   даного   рішення   залишаю  за собою.

 

Заступник селищного голови                                      Олександр ПРОКОПЕНКО


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь