A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №- «Поіменне голосування 17 сесія VIII скликання»

Кількість переглядів: 336
Скликання: 8 скликання
Сесія: 17 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 23.12.2021
Автор: Народицька селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Поіменне голосування 17 сесія VIII скликання
Прикріплені файли:
  1. Про склад лічильної комісії (0.57 МБ)
  2. Про затвердження регламенту роботи (0.57 МБ)
  3. Про порядок денний сесії селищної ради (0.57 МБ)
  4. Про Програму  фінансової підтримки КНП « Народицька лікарня» Народицької селищної ради на 2022-2026 роки (0.59 МБ)
  5. Про затвердження Cтатуту КНП « Народицька лікарня» Народицької селищної ради ( в новій редакції) (0.6 МБ)
  6. Про Програму « Питна вода» Народицької селищної ради на 2022-2026 роки (0.58 МБ)
  7. Про Програму матеріально- технічного забезпечення для прикордонних підрозділів 9  прикордонного загону імені Січових Стрільців,що   дислокуються в межах ділянки відповідальності Народицької  територіальної громади на 2022 рік (0.63 МБ)
  8. Про внесення змін до селищного бюджету Народицької територіальної громади на 2021 рік (0.58 МБ)
  9. Про селищний бюджет на 2022 рік (0.59 МБ)
  10. Про звільнення від cплати за комунальні послуги та енергоносії структурних підрозділів селищної ради та комунальних установ Народицької  селищної на 2022 рік (0.6 МБ)
  11. Про оплату праці секретаря Народицької селищної  ради (0.59 МБ)
  12. Про виконання плану роботи селищної ради за ІІ півріччя 2021 року та про план роботи селищної ради на І півріччя 2022 року (0.59 МБ)
  13. Про надання згоди на безоплатне прийняття матеріальних цінностей зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Коростенського району в комунальну власність Народицької селищної ради (0.62 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою гр. Закусило Василю Миколайовичу (0.63 МБ)
  15. Про затвердження документацій із землеустрою, та надання земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. (0.61 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фоміну Василю Степановичу. (0.61 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (0.6 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту гр. Повар Валентині Федорівні (0.61 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання земельної ділянки у приватну власність гр. Невмержицькій Галині Михайлівні (0.62 МБ)
  20. Про передачу у власність Комінар Олені Миколаївні раніше сформовану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. (0.6 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Яжберень та передачу в оренду ТОВ (0.63 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу в оренду ФГ Кавецького. (0.64 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу в оренду ТОВ «Агро-Холдинг МС» (0.62 МБ)
  24. Про затвердження детального плану території. (0.56 МБ)
  25. Результати поіменного голосування (15.79 МБ)

РЕЗУЛЬТАТИ ПОІМЕННОГО ГОЛОСУВАННЯ

СІМНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ VІІІ СКЛИКАННЯ

23.12.2021 р.

 

  1.  Про склад лічильної комісії.
  2.  Про затвердження регламенту роботи.
  3.  Про порядок денний сесії селищної ради.
  4.  Про Програму  фінансової підтримки КНП « Народицька лікарня» Народицької селищної ради на 2022-2026 роки.
  5.  Про затвердження Cтатуту КНП « Народицька лікарня» Народицької селищної ради ( в новій редакції).
  6.  Про Програму « Питна вода» Народицької селищної ради на 2022-2026 роки.
  7.  Про Програму матеріально- технічного забезпечення для прикордонних підрозділів 9  прикордонного загону імені Січових Стрільців,що   дислокуються в межах ділянки відповідальності Народицької  територіальної громади на 2022 рік.
  8.  Про внесення змін до селищного бюджету Народицької територіальної громади на 2021 рік.
  9.  Про селищний бюджет на 2022 рік.
  10.  Про звільнення від cплати за комунальні послуги та енергоносії структурних підрозділів селищної ради та комунальних установ Народицької  селищної на 2022 рік.
  11.  Про оплату праці секретаря Народицької селищної  ради.
  12.  Про виконання плану роботи селищної ради за ІІ півріччя 2021 року та про план роботи селищної ради на І півріччя 2022 року.
  13.  Про надання згоди на безоплатне прийняття матеріальних цінностей зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Коростенського району в комунальну власність Народицької селищної ради.
  14.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою гр. Закусило Василю Миколайовичу.
  15.  Про затвердження документацій із землеустрою, та надання земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  16.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фоміну Василю Степановичу.
  17.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  18.  Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту гр. Повар Валентині Федорівні.
  19.  Про затвердження технічної документації із землеустрою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання земельної ділянки у приватну власність гр. Невмержицькій Галині Михайлівні.
  20.  Про передачу у власність Комінар Олені Миколаївні раніше сформовану земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  21.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Яжберень та передачу в оренду ТОВ “ЕКОАГРОФЕРМА”
  22.  Про затвердження технічної документації із землеустрою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу в оренду ФГ Кавецького.
  23.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу в оренду ТОВ «Агро-Холдинг МС».
  24.  Про затвердження детального плану території.

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь