A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Проєкт рішення селищної ради №- «Про надання згоди на безоплатне прийняття матеріальних цінностей зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Коростенського району в комунальну власність Народицької селищної ради»

Кількість переглядів: 315
Скликання: 8 скликання
Сесія: 17 сесія
Тип документу: Проєкт рішення селищної ради
Дата: 21.12.2021
Автор: НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Номер документу: -
Назва документу: Про надання згоди на безоплатне прийняття матеріальних цінностей зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Коростенського району в комунальну власність Народицької селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на безоплатне прийняття матеріальних цінностей зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Коростенського району в комунальну власність Народицької селищної ради (0.12 МБ)

 НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 2021

 

№ 

Сімнадцята сесія VІІІ скликання

 

 

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття матеріальних цінностей зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Коростенського району в комунальну власність Народицької селищної ради

 

         

 

Відповідно до ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», листа Коростенської районної ради Житомирської області від 30.11.2021 року №01-11/51, з метою покращення матеріально-технічної бази Базарського НВК ЗНЗ І-ІІІ ступенів ДНЗ та, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю та житлово-комунального господарства, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Коростенського району в комунальну власність Народицької селищної ради меблі та комп?ютерну техніку (згідно додатку) для Базарського НВК ЗНЗ І-ІІІ ступенів ДНЗ.

2. Відділу освіти Народицької селищної ради провести обстеження матеріальних цінностей та прийняти в технічно-справному стані, придатне до подальшого використання майно згідно акта приймання-передачі, з подальшим його затвердженням на засіданні виконавчого комітету Народицької селищної ради та постановкою майна на баланс відділу освіти для Народицької селищної ради для Базарського НВК ЗНЗ І-ІІІ ступенів ДНЗ.

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю та житлово-комунального господарства.

 

 

Секретар Народицької

селищної ради                                                                                  Олег ЯРМОЛЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь