A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Рішення селищної ради №- «Про порядок денний 27 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 81
Скликання: Не застосовується
Сесія: Не застосовується
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 02.10.2018
Автор: Селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Про порядок денний 27 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

 

1. Про затвердження переліку проектів , що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету селищному бюджету на формування інфраструктури Народицької об?єднаної  територіальної громади.

2.Про  внесення змін до рішення Народицької селищної ради №800 від 22.06.2018 року « Про затвердження переліку проектів , що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету селищному бюджету на формування інфраструктури Народицької  об?єднаної територіальної громади»

3.Про  план діяльності Народицької селищної ради  та її  виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.                    

  4. Про Програму стимулів та розвитку надання  первинної медико-санітарної допомоги  населенню Народицької  селищної ради  та відновлення матеріально-технічної бази  комунального некомерційного підприємства

«Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Народицької селищної ради на 2018 – 2020 роки.

5.Про  внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.

 6.Про списання майна.

7.Про надання дозволу Довженку Володимиру Васильовичу  на приватизацію житлового будинку в с.Новий Дорогинь   вул. Мисюка,59.

8.Про надання дозволу Фурманюку Івану Миколайовичу на приватизацію житлового будинку в с.Новий Дорогинь   вул. Нова,24.

9.Про надання дозволу Дедух Валентині Петрівні  на приватизацію житлового будинку в с.Новий Дорогинь   вул. Мисюка,38.

10.Про  надання дозволу Гаурі Сергію Івановичу на приватизацію житлового будинку в с.Яжберень   вул. Шевченка,48.

11.Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів.

12.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

13.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою  щодо відведення земельної ділянки з передачею у власність.

14.Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

15.Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для

будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.  Содоль Вірі Миколаївні в с. Латаші, вул. Житомирська, 19, загальною площею 0,2500 га.

16.Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Ковальчуку В’ячеславу Ярославовичу в с. Радча,  вул.Преображенська, 2, загальною площею 0,2200 га.

17.Про надання дозволу Коминар Ірині Олександрівні на розроблення

проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з передачею у власність для ведення особистого селянського господарства у с.Гута-Ксаверівська.

18.Про надання дозволу  Лівончику Сергію Петровичу на розроблення

проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з передачею у власність для ведення особистого селянського господарства у с.Гута-Ксаверівська.

19.Про надання дозволу  Чеховській Валентині Олександрівні на

розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з передачею у власність для ведення особистого селянського господарства у с.Гута-Ксаверівська.

20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо

встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)     для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у   власність.

21.Про надання гр. Бобрусь Світлані Іванівні в користування земельної ділянки   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  в смт.Народичі по вул.Замкова,154 площею 0,1300 га.

22.Про надання гр. Миколаєць Оксані Петрівні  в користування земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  в смт.Народичі по вул.Житомирська, 132 площею 0,1500 га.

23.Про розірвання договору оренди земельної ділянки з ФОП Васьківською Марією Арсенівною( Загальна площа  0,02 га., в зв’язку з припиненням комерційної діяльності,    в   с. Нова Радча, вул.  Шкільна, 6. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі)

24.Про  надання дозволу    на укладання договорів оренди з ТОВ «Зірка Полісся»  щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв)    за межами с. Залісся. (Земельна ділянка загальною площею 61,0522 га.   для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 7 років або до моменту появи спадкоємців чи до набрання законної сили рішення суду про визнання спадщини відумерлою. Орендна плата у рік – 48686 грн. 44 коп. за 48 паїв – 10 %)

25.Про  про надання дозволу    на укладання договорів оренди  з ФГ Кавецького щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення

(неуспадкованих паїв)    за межами с. Болотниця. (Земельна ділянка загальною площею 12,9966 га.    для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 7 років або до моменту появи спадкоємців чи до набрання законної сили рішення суду про визнання спадщини відумерлою.                                                                                                            Орендна плата у рік – 35452 грн. 21 коп. за 3 паї – 10 %.)

26.Про   про надання дозволу     на укладання договорів оренди з ТОВ «Норинцівське»  щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв)    за межами с. Болотниця. (Земельна ділянка загальною площею 13,2364 га.    для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 7 років або до моменту появи спадкоємців чи до набрання законної сили рішення суду про визнання спадщини відумерлою.Орендна плата у рік-35452 грн. 21 коп. за 3 паї -10 %.)

27.Про надання дозволу на  укладання договорів оренди з ТОВ «Агро-Холдинг МС»    щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв)  загальною площею 94,6974 га за межами с. В»язівка.  

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь