A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №- «Поіменне голосування 13 сесія VIII скликання II пленарне засідання»

Кількість переглядів: 156
Скликання: 8 скликання
Сесія: 13 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 26.11.2021
Автор: Народицька селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Поіменне голосування 13 сесія VIII скликання II пленарне засідання
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення селищної ради № 8 від 11.12.2020 р. «Про утворення старостинських округів Народицької селищної ради». (2.02 МБ)
  2. Про Положення про старосту Народицької селищної ради. (1.68 МБ)
  3. Звіт директора КНП «Народицька лікарня» Народицької селищної ради про роботу підприємства. (1.73 МБ)
  4. Звіт директора КНП «Центр первинної медико- санітарної допомоги» Народицької селищної ради про роботу підприємства. (1.77 МБ)
  5. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. (1.89 МБ)
  6. Про зняття з порядку денного питання «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах оренди в межах населеного пункту». (2.28 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту. (1.78 МБ)
  8. Про затвердження документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території с. Залісся, вул.Гагаріна,2 та прийняття у комунальну власність. (2.05 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою гр. Ярмолюк Наталії Олегівні щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди терміном на 20 років в межах населеного пункту с. Болотниця. (1.82 МБ)
  10. Про припинення договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення( не успадкованих паїв). (1.74 МБ)
  11. Про розгляд звернення Акціонерного товариства « Укрпошта». (1.84 МБ)
  12. Про розгляд звернення ФГ Кавецького про дострокове припинення попереднього договору оренди землі № 1 від 01.01.2021 року за взаємною згодою сторін на земельну ділянку площею 23,00 га , яка розташована за межами с. Болотниця. (1.89 МБ)
  13. Про розгляд звернення ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» про дострокове припинення попереднього договору оренди землі № 4 від 01.01.2021 року за взаємною згодою сторін на земельну ділянку площею 32,00 га , яка розташована за межами с. Старий Дорогинь. (1.94 МБ)
  14. Про розгляд звернення ТОВ «Агробалтік» про дострокове припинення попереднього договору оренди землі № 10 від 01.01.2021 року за взаємною згодою сторін на земельну ділянку площею 25,20 га , яка розташована за межами с. Залісся. (1.86 МБ)
  15. Про визнання такими, що втратили чинність рішення селищної ради. (1.75 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання земельної ділянки у приватну власність Бут Надії (1.95 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання земельної ділянки у приватну власність Колеснику (1.95 МБ)

 

Поіменне голосування 13 сесія VIII скликання II пленарне засідання

 

  1.  Про внесення змін до рішення селищної ради № 8 від 11.12.2020 р. «Про утворення старостинських округів Народицької селищної ради».
  2.  Про Положення про старосту Народицької селищної ради.
  3.  Звіт директора КНП «Народицька лікарня» Народицької селищної ради про роботу підприємства.
  4.  Звіт директора КНП «Центр первинної медико- санітарної допомоги» Народицької селищної ради про роботу підприємства. 
  5.  Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  6.  Про зняття з порядку денного питання «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах оренди в межах населеного пункту».
  7.  Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту.
  8.  Про затвердження документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території с. Залісся, вул.Гагаріна,2 та прийняття у комунальну власність.
  9.  Про затвердження проекту землеустрою гр. Ярмолюк Наталії Олегівні щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди терміном на 20 років в межах населеного пункту с. Болотниця.
  10.  Про припинення договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення( не успадкованих паїв).
  11.  Про розгляд звернення Акціонерного товариства « Укрпошта».
  12.  Про розгляд звернення ФГ Кавецького про дострокове припинення попереднього договору оренди землі № 1 від 01.01.2021 року за взаємною згодою сторін на земельну ділянку площею 23,00 га , яка розташована за межами с. Болотниця.
  13.  Про розгляд звернення ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» про дострокове припинення попереднього договору оренди землі № 4 від 01.01.2021 року за взаємною згодою сторін на земельну ділянку площею 32,00 га , яка розташована за межами с. Старий Дорогинь.
  14.  Про розгляд звернення ТОВ «Агробалтік» про дострокове припинення попереднього договору оренди землі № 10 від 01.01.2021 року за взаємною згодою сторін на земельну ділянку площею 25,20 га , яка розташована за межами с. Залісся.
  15.  Про визнання такими, що втратили чинність рішення селищної ради.
  16.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання земельної ділянки у приватну власність Бут Надії Степанівні.
  17.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання земельної ділянки у приватну власність Колеснику Віктору Павловичу.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь