Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №- «Результати поіменного голосування депутатів селищної ради на 19 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 85
Скликання: Не застосовується
Сесія: Не застосовується
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 27.11.2017
Автор: Селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Результати поіменного голосування депутатів селищної ради на 19 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

Про затвердження порядку денного 19 сесії селищної ради.

Про затвердження регламенту роботи 19 сесії селищної ради.

1.Про затвердження переліку проектів,що фінансуються  за рахунок субвенції з державного бюджету селищному бюджету на формування інфраструктури Народицької  об’єднаної  територіальної громади.

2. Про внесення змін до рішення  селищної ради від 19.08.2017 року №579 «Про затвердження переліку проектів, що фінансуються в 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету селищному бюджету на формування інфраструктури Народицької об’єднаної  територіальної громади».

3.Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.

4.Про надання дозволу жителям територіальної громади на приватизацію житла.

4.1.Про надання дозволу Власюк Любові Павлівні  на приватизацію житлового будинку в с.Ласки  вул. Шевченка,12.

4.2.Про надання дозволу Пивовар Олені Петрівні  на приватизацію житлового будинку в с. Яжберень  вул.Шевченка, 78.

5.Земельні питання .

5.1.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Бондарчуку Ігору Петровичу в с. Болотниця, вул. Центральна, 29, орієнтовною площею 0,2500 га.

5.2.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Бондарчук Надії Макарівні в с. Болотниця, вул. Центральна, 13 орієнтовною площею 0,2500 га.

5.3.Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки   з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Бурмистровій Любові Адамівні в с. Ласки, вул. Набережна, 13, кв. 1, орієнтовною площею 0,2500 га.

5.4.Про внесення змін до рішення селищної ради від 02.11.2017 року № 607 (Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Нестерчук Світлані Сергіївні (1/2), Нестерчуку Архипу Миколайовичу(1/2)  в с. Славенщина, вул. Володимирська, 69, орієнтовною площею 0,2500 га.)

5.5.Про передачу у власність гр. Івашко Людмилі Володимирівні  земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд   в с. Ласки, вул. Мялкіна, 70,    площею 0,2500 га, кадастровий номер – 1823784401:01:001:0001.

5.6.Про передачу у власність гр. Мельнику Віталію Петровичу  земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд   в с. Ласки, вул. Свято-Троїцька, 113,    площею 0,2500 га, кадастровий номер – 1823784401:01:005:0005.

5.7.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2094 га на території с. Нова Радча, вул. Березова, 11 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у власність земельної ділянки гр. Ільїній Тетяні Михайлівні, кадастровий номер 1823787205:02:005:0005.

5.8.Про визнання таким, що втратило чинність рішення селищної ради № 526 від 07.06.2017 року «Про надання земельної ділянки Чумак Юлії Вікторівні в смт. Народичі, по вул. Житомирській, 147 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» в зв’язку з поданою заявою про добровільну відмову від земельної ділянки площею 0,05 га.

5.9.Про надання гр. Зоріній Оксані Леонідівні в користування земельної ділянки площею 0,13 га   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд до виготовлення технічної документації із землеустрою    по вул. Ватутіна, 4, в смт. Народичі

6. Про розгляд звернення ДП "Народицьке спеціалізоване лісове господарство".


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних