A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №- «Результат поіменного голосування депутатів селищної ради 16 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 78
Скликання: Не застосовується
Сесія: Не застосовується
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 19.07.2017
Автор: Селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Результат поіменного голосування депутатів селищної ради 16 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

Про затвердження порядку денного 16 сесії

1. Про Програму зайнятості населення Народицької селищної ради на 2017 рік.

2.Про внесення змін до Програми соціального захисту  незахищених верств населення територіальної громади Народицької селищної ради на 2016-2017 роки.

3.Про план роботи селищної ради на ІІ півріччя 2017 року.

4.Про припинення діяльності Мотійківського ДНЗ.

5.Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.

6.Про надання  дозволу на  списання майна.

7.Про надання дозволу громадянам на приватизацію житлових будинків.

     7.1.Закусило Олені Василівні – с.Закусили,вул. Польова,32.

7.2.Ланчуку Олександру Григоровичу    -  с.Ласки,вул.Свято-Троїцька,129

7.3.Туровцю Ігору Вікторовичу – с.Болотниця, вул.Центральна,105.

8.Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій.

9.Про делегування кандидатур до складу Госпітальної ради Коростенського госпітального округу.

10.Земельні питання .

10.1.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Закусило Антоніні Михайлівні в с. Закусили, вул. Шкільна, 5, орієнтовною  площею 0,2500 га.

10.2.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Гданській Тетяні Миколаївні в с. Закусили, вул. Хресто-Воздвиженська, 31, орієнтовною площею 0,2500 га.

10.3.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ковтун Наталії Іванівні в с. Бабиничі, вул. Дмитрівська, 3 орієнтовною площею 0,2500 га.

10.4.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Захарчуку Михайлу Петровичу в с. Рубежівка, вул. Дубова, 49 орієнтовною площею 0,2500 га.

10.5.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Вознюку Григорію Степановичу в с. Мотійки, вул. Заозерна, 14 орієнтовною площею 0,2500 га.

10.6.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Железному Олександру Володимировичу (1/4), Железній Ірині Анатоліївні (1/4), Железному Миколі Олександровичу (1/4), Железній Оксані Олександрівні (1/4)  в с.Латаші, вул.Північна, 6,орієнтовною площею 0,2500 га

10.7.Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ткачук Ользі Тимофіївні в с. Ласки, вул. Шевченка, 15 орієнтовною площею 0,2500 га.

10.8.Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Петрук Надїі Устимівні в с. Ласки, вул. свято-Троїцька, 7 орієнтовною площею 0,2500 га.

10.9.Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ненюк Галині Пилипівні в с. Ласки, вул. свято-Троїцька, 82, орієнтовною площею 0,2500 га.

10.10.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Кравченко Оксані Василівні в с. Ласки, вул. Свято-Троїцька, 97 орієнтовною площею 0,2500 га.

10.11.Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Бех Валентині Володимирівні в с. Закусили, вул. Польова, 13 орієнтовною площею 0,2500 га.

10.12.Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з передачею у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Железному Олександру Володимировичу в с. Латаші, орієнтовною площею 0,8000 га.

10.13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1739 га на території с. Залісся, вул. 1 Травня, 3 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у власність земельної ділянки гр. Болотній Аллі Василівні

10.14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1081 га на території с. Залісся, вул. Ватутіна, 78 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у власність земельної ділянки гр. Бурбі Марії Григорівні.

10.15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2016 га на території с. Нова Радча, вул. Зої Космодем’янської, 23 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у власність земельної ділянки гр. Возненка Євгенія Володимировича.

10.16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1726 га на території с. Радча, вул. Вокзальна, 14 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у власність земельної ділянки гр. Двораківському Василю Олександровичу, кадастровий номер 1823787201:01:001:0027.

10.17.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1913 га на території с. Давидки, вул. Корбута, 83 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  з передачею у власність земельної ділянки гр. Кривенку Анатолію Олександровичу

10.18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2019 га з передачею у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд   гр. Макарчуку Івану Івановичу  в с. Латаші, вул. Гагаріна, 4.

10.19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500  га з передачею у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд   гр. Бученко Вірі Іванівні  в с. Клочки, вул. Зелена, 1.

10.20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в користування на умовах оренди  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд   гр. Возненко Валентині Леонідівні в с. Залісся, вул. Молодіжна, 3, загальною площею 0,2500 га.

10.21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1500 га    для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд   у комунальну власність  в смт. Народичі, вул. Полякова, 21,   кадастровий номер 1823755100:01:006:0002.

10.22.Про розірвання договору оренди земельної ділянки з Норинцівською церковною общиною, загальною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, яка розташована в в с. Норинці, вул. Молодіжна, 3,   кадастровий номер 1823787001:01:004:0023.

10.23.Про надання земельної ділянки площею 0,15 га для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд   гр. Крапивницькому Олегу Сергійовичу в смт. Народичі по вул. Свято-Миколаївська, 131/16.

10.24.Про передачу у власність гр. Змійовському Ігорю Омеляновичу земельної ділянки загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд      в с. Норинці, вул. Молодіжна, 3


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь