A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №- «Результат поіменного голосування депутатів селищної ради 31 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 92
Скликання: Не застосовується
Сесія: Не застосовується
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 19.04.2019
Автор: Селищна рада
Номер документу: -
Назва документу: Результат поіменного голосування депутатів селищної ради 31 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

Про регламент роботи ХХХІ сесії селищної ради 

1. Про Програму територіальної оборони Народицької селищної ради на 2019-2020  роки

         2. Про внесення змін  комплексної Програми  забезпечення пожежної та техногенної безпеки,  захисту населення і територій Народицької  селищної ради від надзвичайних ситуацій  на 2016-2020 роки .

         3.Про Програму реформування та розвитку житлово- комунального господарства Народицької селищної ради на 2019-2020 роки.

         4. Про надання згоди на безоплатне  прийняття майна у комунальну власність.

         5. Про приватизацію об’єктів комунальної  власності територіальної громади  Народицької селищної ради у 2019 році.

         6.Про внесення змін  до селищного бюджету на 2019 рік.

         7. Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів

у межах ландшафтного заказника місцевого значення «Древлянський».

         8.Про надання дозволу громадянам на приватизацію житла.

 

  1. Про надання дозволу Ястремському Володимиру Миколайовичу  на приватизацію житлового будинку в с.Нова Радча   вул. Зої Космодем?янської,46;
  2. Про надання дозволу Готовській Анастасії Ігорівні  на приватизацію житлового будинку в с.Бродник   вул. Полякова,42;
  3.  Про надання дозволу Малюшицькій Людмилі Василівні  на приватизацію житлового будинку в с.Залісся   вул. Ватутіна,62.
  4. Про надання дозволу Макаренко Іванні Валентинівні  на приватизацію житлового будинку в с.Закусили   вул. Хресто-Воздвиженська, 53А.

         9.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних  ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її  у приватну власність громадянам .

         10.Про надання дозволу громадянці  Марчук Олені Миколаївні на виготовлення технічної документації із зелеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок .

         11.Про передачу у власність раніше сформованих земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         12.Про надання дозволу громадянам на  виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.

         13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у приватну власність громадянам.

         14. Про припинення договору оренди земельної ділянки №2 від 01.03.2018 року з фізичною особою Прокопчук Ольгою Євгенієвною.

         15.Про надання в оренду земельної ділянки, що знаходиться в смт.Народичі, вул.Свято-Миколаївська,282 товариству з обмеженою відповівдальністю «Зеніт – Полісся».

         16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу в оренду  товариству з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Полісся».

     17.Про надання дозволу на виготовлення  документацій із землеустрою.

     18.Про надання дозволу на виготовлення   проектів  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

     19.Про надання дозволу Богданову Андрію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

     20.Про затвердження  технічних документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність .

     21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальчук Ніні Володимирівні у с. Сухарівка .

     22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мудраку Івану Івановичу в с. Латаші.

     23.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 років площею 2,0000 га гр. Олійник Світлані Григорівні  для ведення особистого селянського господарства.

     24.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 років площею 2,0000 га гр. Олійник Інесі Михайлівні для ведення особистого селянського господарства.

     25.Про  надання земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Солодчук Тетяні Іванівні.

     26.Про  надання земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Маєвському Андрію Олександровичу.

     27.Про  надання земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Барсук Юлії Леонідівні.

     28.Про  надання в користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  гр. Бут Миколі Васильовичу .

     29.Про  надання земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Глущенку Василю  Васильовичу.

     30. Про надання дозволу Юрченку Олександру Анатолійовичу та Таценку Василю Миколайовичу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

     31.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

     32.Про надання дозволу АТ «Житомиробоенерго» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючими енергетичними об’єктами .

     33.Про припинення  Народицькій центральній районній лікарні права постійного користування земельною ділянкою.

     34.Про надання   ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 38,50 га.

     35.Про надання   ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 62,00 га. 

     36.Про надання   ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 40,00 га .

     37.Про надання   ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 150,00 га.

     38.Про надання   ТОВ «БЛАГОДІЙНИЙ СОЮЗ» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 130,00 га із земель реформованого КСП ім. Гагаріна .

     39.Про надання   ТОВ «БЛАГОДІЙНИЙ СОЮЗ» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 46,50 га. із земель реформованого КСП ім. Гагаріна .

     40.Про надання   ТОВ «БЛАГОДІЙНИЙ СОЮЗ» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 58,00 га. із земель реформованого КСП ім. Петровського.

     41.Про надання   ТОВ «АГРОБАЛТІК» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 30,00 га. із земель реформованого КСП ім. Петровського  .

     42.Про надання   ТОВ «ГЛОБАЛ ВЬЮ» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 30,00 га. із земель реформованого СТОВ ім. Горького.

     43.Про надання   ТОВ «ГЛОБАЛ ВЬЮ» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 35,00 га. із земель реформованого СТОВ ім. Горького .

     44.Про надання   ТОВ «ГЛОБАЛ ВЬЮ» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 14,00 га із земель реформованого СТОВ ім. Горького .

     45.Про надання   ТОВ «ГЛОБАЛ ВЬЮ» в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 10,00 га із земель реформованого СТОВ ім. Горького.

     46.Про надання  ФОП Андрєєву Богдану Юрійовичу в оренду земельної ділянки та укладання     попереднього договору оренди землі       загальною площею 32.00 га із земель реформованого  КСП «Світанок» .

     47.Про розгляд звернення  ТОВ «ЗЛАГОДА БАЗАР»   про надання дозволу на укладання договорів оренди   щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не успадкованих паїв) загальною площею 23,3896 га за межами с. Базар із земель реформованого КСП ім. Щорса .

     48.Про розгляд звернення  ТОВ «ЗЛАГОДА БАЗАР»   про надання дозволу на укладання договорів оренди   щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не успадкованих паїв) площею 46,2100 га (рілля) та 9,2208 га (пасовища) за межами с. Сухарівка із земель реформованого КСП ім. Кірова.

     49.Про надання дозволу  ТОВ «ЗЛАГОДА БАЗАР»     на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж не успадкованих земельних ділянок паїв в натурі (на місцевості)   із земель реформованого КСП ім. Щорса .

     50. Про припинення договору оренди земельної ділянки №36 від 02.10.18 р з ФГ "Кавецький"

     51. Про розгляд клопотань Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

   52.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних

ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства учасникам АТО .

     53.Про розгляд заяв учасників АТО щодо виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства

     54. Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів Народицької селищної ради, для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами.

55. Про розгляд заяв учасників АТО щодо виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь