A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Рішення селищної ради №357 «Про надання дозволу ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди за межами села Залісся»

Кількість переглядів: 95
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 21.09.2021
Автор: Народицька селищна рада
Номер документу: 357
Назва документу: Про надання дозволу ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди за межами села Залісся
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)для ведення товарн (0.11 МБ)

У К Р А Ї Н А

НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Десята сесія                                                                                           VІІI скликання

від 21.09.2021 №357

 

Про надання дозволу ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА»

на розроблення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

невитребуваних земельних ділянок і земельних

часток (паїв)для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва на умовах оренди

за межами села Залісся

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКОАГРОФЕРМА» про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) з подальшою передачею в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, керуючись  статтями 12, 79¹, 123, 186, 186¹  Земельного Кодексу України, ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статтями 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», ст.6 Закону України «Про оренду землі», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії селищної ради з питань містобудування, земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) - невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди орієнтовною площею 66,32 га, які розташовані на території  Народицької селищної ради за межами села Залісся згідно додатку.

2. ТОВ «ЕКОАГРОФЕРМА» звернутись до ліцензованої землевпорядної організації для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) - невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди. Розробник документації із землеустрою несе відповідно до закону відповідальність, достовірність, якість і безпеку заходів, передбачених цією документацією.

3. Виготовлену землевпорядну документацію надати до Народицької селищної ради для подальшого розгляду та затвердження селищною радою.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань містобудування, земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь