A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Рішення селищної ради №356 «Про надання дозволу Мельник Сніжані Миколаївні та Кравчуку Юрію Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва»

Кількість переглядів: 106
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 21.09.2021
Автор: Народицька селищна рада
Номер документу: 356
Назва документу: Про надання дозволу Мельник Сніжані Миколаївні та Кравчуку Юрію Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу Мельник Сніжані Миколаївні та Кравчуку Юрію Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарськ (0.08 МБ)

У К Р А Ї Н А

НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Десята сесія                                                                                          VІІI скликання

від 21.09.2021 №356

 

Про надання дозволу Мельник Сніжані Миколаївні

та Кравчуку Юрію Петровичу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельних ділянок в натурі

(на місцевості) для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва

 

Розглянувши звернення Мельник Сніжани Миколаївни та Кравчука Юрія Петровича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, відповідно до статей 1, 3, 5, 6 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)", статей 25, 55 Закону України "Про землеустрій", Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії селищної ради з питань містобудування, земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл Мельник Сніжані Миколаївні (2/3 частки земельної ділянки) та Кравчуку Юрію Петровичу (1/3 частки земельної ділянки) на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель реформованого КСП ім. Калініна, контур земельної ділянки 7/205.

2. Рекомендувати вищезазначеним громадянам, замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у землевпорядній організації яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на виконання землевпорядних робіт. Розробник документації із землеустрою несе відповідно до закону відповідальність, достовірність, якість і безпеку заходів, передбачених цією документацією.

3. Виготовлену землевпорядну документацію надати до Народицької селищної ради для подальшого розгляду та затвердження селищною радою.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань містобудування, земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Селищний голова                                                                  Лідія БУЧЕНКО


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь