A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Рішення селищної ради №105 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»

Кількість переглядів: 257
Скликання: 8 скликання
Сесія: 3 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 28.01.2021
Номер документу: 105
Назва документу: Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
Прикріплені файли:

 

 

 

                                                                                      

У К Р А Ї Н А                                 

 

НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Третя сесія                                                                  

від 28.01.2021 № 105

 

VІІI скликання

 

 

Про затвердження Положення про

конкурсний відбір суб’єктів для пільгового

медичного обслуговування громадян, які

постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

 

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 20, 21, 22 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», постанов Кабінету Міністрів України від 17 серпня 1998 року № 1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань», від 17 жовтня 2008 року № 955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби», рішення сесії Житомирської обласної ради від 21 грудня 2017 року № 878 «Про Програму соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2017 – 2021 роки» зі змінами та Порядку використання субвенції з обласного бюджету на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з метою поліпшення якості медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити Положення про конкурсний відбір суб’єктів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (додається).

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з гуманітарних питань, питань депутатської етики та регламенту.

 

 

Селищний голова                                                                        Лідія БУЧЕНКО

Додаток 1

до рішення сесії селищної ради

          від 28.01.2021 № 105

 

Положення

про конкурсний відбір суб’єктів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

 

  1. Загальні положення

 

  1. Це Положення визначає процедуру конкурсного відбору суб’єктів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

 

  1. У цьому Положенні терміни вживаються в такому значенні:

надавачі послуг – зареєстровані в установленому порядку фізичні особи -підприємці, а також юридичні особи незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, які здійснюють господарську діяльність, у відповідності до ліцензії на медичну практику або на роздрібну торгівлю лікарськими засобами;

підтвердні документи – документи, які визначають юридичний статус претендента, а також містять інформацію про надавачів, які будуть безпосередньо надавати послуги по пільговому медичному обслуговуванню громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи перелік яких визначений цим Положенням;

претендент – фізичні особи-підприємці, юридичні особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі та подали необхідні документи, передбачені цим Положенням;

учасник конкурсу – претендент, документи якого відповідають умовам конкурсу і якого допущено до участі в конкурсі.

 

  1. Конкурсний відбір надавачів послуг здійснюється Комісією по конкурсному відбору суб’єктів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи утвореною Народицькою селищною радою (склад комісії додається).

 

  1. Комісія в своїй діяльності керується Конституцією України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства соціальної політики України, розпорядженнями голови Житомирської обласної державної адміністрації  та рішенням Народицької селищної ради, наказами директора Департаменту праці, соціальної та сімейної політики Житомирської обласної державної адміністрації.

 

  1. Кількість та персональний склад Комісії затверджується рішенням селищної ради. Очолює Комісію голова Комісії (додаток додається).

Голова Комісії у межах наданих повноважень:

скликає засідання Комісії;

головує на засіданнях Комісії.

 

  1. Секретар Комісії:

готує інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу;

оформляє протоколи засідань Комісії;

організовує підготовку матеріалів для подання на розгляд Комісії;

оформляє повідомлення претендентам про недопущення до участі у конкурсі.

 

  1. У разі відсутності голови Комісії його обов’язки виконує заступник голови Комісії.

 

  1. Використання та обробка персональних даних, одержаних відповідно до цього Положення, здійснюється згідно із Законом України «Про захист персональних даних».

 

  1. Підготовка до проведення конкурсу

 

  1. Інформація про проведення конкурсу має містити:

дату, час і місце проведення конкурсу;

кінцевий термін подання документів;

перелік документів, які подаються на розгляд Комісії;

місце знаходження Комісії, контактні телефони.

 

  1. Інформація про проведення конкурсу оприлюднюється через засоби масової інформації або на вебсторінці Народицької селищної ради.

 

  1. Претенденти у місячний термін з моменту оприлюднення інформації про проведення конкурсу подають до Комісії наступні документи:

заяву на участь у конкурсі у довільній формі;

копію статуту, засвідчену підписом керівника аптечної установи чи стоматологічного закладу, що скріплюється печаткою;

інформацію про особу, уповноважену на підписання договору (посада, ПІБ, контактні телефони), та документи, що підтверджують повноваження такої особи та посвідчують її особу (наказ або розпорядження про призначення, довіреність, доручення, виписка з протоколу засновників про призначення, з одночасним подання копії паспорту громадянина України);

копію витягу (виписки) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

копію ліцензії на медичну практику або на роздрібну торгівлю лікарськими засобами відповідно;

довідку про банківські реквізити;

довідку в довільній формі про наявність обладнання та матеріально -технічної бази на території Народицької селищної ради;

довідку про включення або не включення до реєстру платників податку на додану вартість.

 

  1. Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо торговельної надбавки (для аптечних установ), вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт (для стоматологічних закладів).

 

  1. Конкурсна документація подається до Комісії не пізніше ніж за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу. Претендент має право відкликати свою заяву до дати проведення конкурсу, повідомивши про це письмово голову Комісії.

 

  1. Порядок проведення конкурсу

 

  1. Засідання Комісії проводиться у разі присутності не менше двох третин її кількісного складу. Конкурс проводиться за наявності не менш як двох учасників.

 

  1. У разі наявності одного учасника конкурсу Комісія може прийняти  рішення стосовно укладення з ним договору на проведення відпуску хворим ліків за безоплатними рецептами та пільгового зубопротезування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, якщо учасник конкурсу відповідає критеріям, визначеним пунктами 3, 4 Розділу 2 «Підготовка до проведення конкурсу» цього Положення, про що зазначається у протоколі засідання Комісії.

 

  1. На засіданні Комісія аналізує підтвердні документи претендентів та розглядає матеріали про кожного претендента. Конверти учасників конкурсу з конкурсною пропозицією розкриваються на засіданні Комісії.

 

  1. Рішення Комісії приймається шляхом голосування.       

У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні.

 

  1. Результати конкурсу оформляються протоколом. Протокол підписують головуючий та секретар Комісії.

 

  1. У триденний строк після проведення конкурсу Комісія інформує переможця конкурсу про необхідність укладення договору з Народицькою селищною радою впродовж семи робочих днів.
  2. Комісія інформує Департамент праці, соціальної та сімейної політики Житомирської обласної державної адміністрації про визначених переможців конкурсу.

 

  1. Якщо не надійшло жодної заяви на участь у конкурсі, конкурс вважається таким, що не відбувся. У цьому випадку голова Комісії приймає рішення про повторне проведення конкурсу та призначає його дату.

 

Секретар селищної ради                                                         Олексій ЯРМОЛЮК                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                    Додаток 2

                                                                                    до рішення сесії селищної ради

                                                                                    від 28.01.2021 № 105

 

СКЛАД

конкурсної комісії по визначенню на конкурсних засадах аптечних та стоматологічних закладів на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

 

 

ЯРМОЛЮК

Олексій Васильович

  • секретар селищної ради – голова комісії

 

ЗОСІЧ

Алла Василівна

 

  • спеціаліст І категорії бюджетного відділу фінансового управління Народицької селищної ради – секретар комісії

 

Члени комісії:

 

ПАЩУК

Марія Іванівна

  • директор КНП «Народицька лікарня»

 

КЛИМЧУК

Наталія Петрівна

 

  • директор КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги"

 

 

НЕСТЕРЧУК

Тетяна Дмитрівна

  • начальник фінансового управління Народицької селищної ради

 

СТАСЮК

Любов Василівна

 

  • начальник управління Державної казначейської служби України в Народицькому районі Житомирської області (за згодою)

 

СЕМЕНЧУК

Катерина Володимирівна

  • головний бухгалтер Народицької селищної ради
       

 

 

Секретар селищної ради                                                          Олексій ЯРМОЛЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь