A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №0 «Поіменне голосування 38 сесія 7 скликання»

Кількість переглядів: 794
Скликання: 7 скликання
Сесія: 38 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 18.02.2020
Номер документу: 0
Назва документу: Поіменне голосування 38 сесія 7 скликання
Прикріплені файли:

Про затвердження складу лічильної комісії

Про затвердження порядку денного 38 сесії

Про регламент роботи 38 сесії

         1.Про виконання селищного бюджету за 2019 рік.

         2.Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік.

         3.Про затвердження рішення виконавчого комітету від 13.12.2019 року №233«Про внесення змін до селищного бюджету  Народицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»

         4.Про виконання Програми соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади Народицької селищної ради за 2019 рік.

       5.Про Програму соціально-економічного розвитку територіальної громади Народицької селищної ради на на 2020 рік.

        6. Про  Програму «Цукровий діабет» на 2020 рік.

      7. Про  Програму боротьби з карантинним бур’яном – амброзією полинолистою на території Народицької селищної ради  на 2020-2024 р.р.

      8. Про визначення мінімальної суми оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території  населених пунктів Народицької селищної   ради на 2020 рік .

         9. Про внесення змін до рішення селищної  ради від 30.03.2016 р.№148

«Про надання допомоги на поховання».

         10.Про внесення змін до  рішення  Народицької селищної ради від 10.12.19 р. №1195  «Про припинення діяльності Стародорогинського  ДНЗ «Сонечко» шляхом ліквідації».

         11. Про приватизацію об’єктів комунальної власності територіальної громади Народицької селищної ради у 2020 році.

         12.Про надання дозволу громадянам на приватизацію житла:

Петрову Анатолію Геннадійовичу  у  с.Болотниця  по вул.Садова,31, 

Солодчук Надії Михайлівні у с.Залісся по  вул.Ватутіна,186 ,

Слобожанюк Оксані Анатоліївні у с.В’язівка, пров.Клубний,5.

         13. Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів

у межах ландшафтного заказника місцевого значення «Древлянський».

         14.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації   із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність та оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

         15.Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки з передачею у власність   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

         16.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів .

         17.Про надання дозволу  на розроблення проекту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах оренди в межах смт. Народичі.

         18.Про  внесення змін до рішення селищної ради № 1255  від 21.12.2019 року «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».

         19.Про  надання земельної ділянки    для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд до виготовлення технічної документації  Невмержицькому Івану Васильовичу  в смт. Народичі по вул. Свято-Миколаївська, 101.

 

         20.Про  надання земельної ділянки    для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд до виготовлення технічної документації гр. Ковалевській Інессі Євгенівні в смт. Народичі.

         21.Про затвердження технічних документацій та проектів із землеустрою та надання земельних ділянок у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

         22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Андрійчук Ользі Іванівні у  с. Ласки.

         23.Про надання дозволу громадянам на виготовлення  технічної документації   із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         24.Про надання дозволу Миколайчук Ользі Петрівні на  виготовлення технічної документації  із землеустрою.

         25.Про надання дозволу Гаврутенко Яні Миколаївні, Тарасенко Любові Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         26.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва та передачу її в приватну власність громадянам.

         27.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у приватну власність  Нестерчуку Сергію Миколайовичу.    28.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у приватну власність  Можар Жанні Іванівні.

         29.Про передачу у власність раніше сформованих земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

         30. Про надання дозволу Степанчуку Павлу Миколайовичу  на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Одруби, вул. 1-го Травня.

         31.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва  Степанчук Альоні Валеріївні   площею 2.0000 га.

         32.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння  Степанчук Альоні Валеріївні площею 2.0000 га.

         33.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння  Степанчук Альоні Валеріївні  площею 3,9436 га.

         34.Про надання дозволу громадянам на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

         35. Про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована за межами с.Латаші загальною площею  116,2915 га.

         36.Про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована за межами с.Латаші загальною площею 68,9492 га.

         37. Про внесення змін до рішення селищної ради №1067 від 19.04.2019 року «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів Народицької селищної ради, для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами» .

         38. Про надання дозволу Народицькій селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами   с.Слобода-В'язівка.

         39. Про надання дозволу Народицькій селищній раді на виготовлення проєкту землеустрою за межами с.Залісся.

         40. Про надання дозволу Народицькій селищній раді на виготовлення проєктів землеустрою .

         41.Про надання дозволу Народицькій селищній раді на виготовлення проєкту землеустрою земельної  ділянки  за межами смт.Народичі з метою зміни її цільового призначення .

         42.Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення (неуспадкованого паю) укладеного з ТОВ «Зірка Полісся»   у зв’язку з державною реєстрацією права власності за спадкоємцем Поліщук Галиною Іванівною.

         43.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки з гр. Агденізом Неджметтіном, яка розташована в смт. Народичі, вул. Свято-Миколаївська, 278А.

         44.Про    надання в   оренду земельної  ділянки, що знаходиться  в смт.  Народичі, вул. Свято-Миколаївська, 278 А  Башинській Людмилі Вікторівні.

         45. Про припинення дії  договору оренди земельної ділянки з  Ященком Юрієм Григоровичем  у  с. Розсохівське .

         46.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки з ФОП Севастьяном Іваном Панайтовичем  у  с. Мотійки  .

         47.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго» в межах села Гуто-Мар’ятин.

         48.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго» в межах села Базар.

         49.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго» в межах села  В»язівка.

         50.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об’єктом АТ «Житомиробленерго» в межах села Голубієвичі.

         51.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго» в межах села   Закусили  .

         52.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго»  в межах села Залісся.

         53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго»  в межах села Межиліска. 

         54.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго» в межах населених пунктів Народицької селищної ради ( територія бувшої Мотійківської сільської ради) .

         55.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго»  в межах  смт. Народичі  .

         56.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго» в межах населеного пунктів  Народицької селищної ради ( територія бувшої Новодорогинської сільської ради).

         57.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго» в межах населених пунктів  Народицької селищної ради ( територія бувшої Норинцівської сільської ради).

         58.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго»  в межах населених  пунктів  Народицької селищної ради ( територія бувшої Радчанської сільської ради)

         59.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго»  в межах населених пунктів  Народицької селищної ради ( територія бувшої Розсохівської сільської ради).

         60.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об’єктом АТ «Житомиробленерго»  в межах населених  пунктів  Народицької селищної ради ( територія бувшої Селецької сільської ради).

         61.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об’єктом АТ «Житомиробленерго» в межах населених  пунктів  Народицької селищної ради

         62.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об»єктом АТ «Житомиробленерго» в межах населених пунктів  Народицької селищної ради ( територія бувшої Ласківської сільської ради) .

         63.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об’єктом АТ «Житомиробленерго» в межах населених пунктів  Народицької селищної ради ( територія бувшої Болотницької сільської ради).

         64.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючим енергетичним об’єктом АТ «Житомиробленерго» в межах населених  пунктів  Народицької селищної ради (  територія бувшої Сухарівської сільської ради).

         65.Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення, земельних ділянок в оренду Акціонерному Товариству «Житомиробленерго», під існуючим енергетичними об'єктами  в межах смт. Народичі  загальною площею 0,0433 га

         66.Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення, земельних ділянок в оренду Акціонерному Товариству «Житомиробленерго» під існуючим енергетичними об'єктами  в межах села Норинці.

         67.Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Акціонерному Товариству «Житомиробленерго», під існуючим енергетичними об'єктами  в межах села Радча.

         68.Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Акціонерному Товариству «Житомиробленерго», під існуючим енергетичними об'єктами в межах села Базар.

         69.Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Акціонерному Товариству «Житомиробленерго» під існуючим енергетичними об'єктами в межах села Гуто-Мар’ятин.

         70.Про припинення  за згодою сторін дії договорів оренди земель   сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) площею 53,9827 га. із земель реформованого КСП ім. Ватутіна ,  укладених з ТОВ «Зірка Полісся» .       

71.Про припинення за згодою сторін  дії договорів оренди земель   сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) площею 13.0502 га. із земель реформованого КСП ім. Шевченка,  укладених з ТОВ «Зірка Полісся.

         72.Про припинення дії договорів оренди земель   сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) із земель реформованого КСП ім. Горького укладених з ТОВ «Зірка Полісся»  за згодою сторін  на земельні ділянки площею 12,6766 га.

         73.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Екоагроферма» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) за межами с. Залісся  площею 53,9827 га.

         74.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Екоагроферма» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) за межами с. Новий Дорогинь площею 13,0525 га.  

75.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Екоагроферма» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) за межами с. Старий Дорогинь, площею 12,6766 га,        

76.Про припинення дії договорів оренди земель   сільськогосподарського призначення (невитребуваних паїв) із земель реформованого КСП ім. Горького укладених з ТОВ «Зірка Полісся» за згодою сторін,   за межами села Старий Дорогинь загальною площею  33,2935 га.

         77.Про припинення дії договорів оренди земель   сільськогосподарського призначення (невитребуваних паїв) із земель реформованого КСП ім. Шевченка укладених з ТОВ «Зірка Полісся» за згодою сторін,   за межами села  Новий Дорогинь  загальною площею  157,4738 га.

         78.Про припинення дії договорів оренди земель   сільськогосподарського призначення (не витребуваних паїв) із земель реформованого КСП ім. Горького укладених з ТОВ «Зірка Полісся» за згодою сторін   за межами села  Латаші загальною площею  16,6753 га.

         79.Про передачу в оренду (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва   ТОВ «Екоагроферма» за межами населеного пункту с. Старий Дорогинь загальною площею  33,2935 га,       

         80.Про передачу в оренду (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва   ТОВ «Екоагроферма» за межами населеного пункту с. Новий Дорогинь.

         81.Про передачу в оренду (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва   ТОВ «Екоагроферма» за межами населеного пункту с. Латаші.

         82.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Злагода Базар» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) за межами с. Базар, площею  64,3346 га.

         83.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Злагода Базар»  щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) за межами с. Сухарівка, площею  146,7744 га,

         84.Про надання дозволу на укладання договорів оренди з ТОВ «Злагода Базар» щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення (неуспадкованих паїв) за межами с. Гуто-Мар’ятин, площею  58,4309 га,  

           87.Про припинення  договору   оренди земельної ділянки № 1 від 01.10.2018 року , укладеного з ТОВ «Зірка Полісся» .

         88.Про передачу в оренду ТОВ «Норинцівське» земельної ділянки (невитребувані земельні частки- (паї)) загальною площею 75,1000 га. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .

         89.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою  Овруцькому  об’єднаному управлінню  Пенсійного фонду України в Житомирській області.

         90.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни  цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах, загальною площею 52,2627 га.

         91.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни  цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах загальною  площею 61,4701 га.

         92.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни  цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах загальною площею 36,31258 га.

         93.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни  цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах загальною площею 25,5296 га

         94.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни  цільового призначення, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах загальною площею 26,9926 га .

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь