A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Поіменне голосування №1 «Поіменне голосування 34 сесія 7 скликання»

Кількість переглядів: 499
Скликання: 7 скликання
Сесія: 34 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 30.09.2019
Номер документу: 1
Назва документу: Поіменне голосування 34 сесія 7 скликання
Прикріплені файли:

 

Про затвердження порядку денного 34 сесії 7 скликання

1.Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.

2.Про прийняття майна у комунальну власність територіальної громади Народицької селищної ради.

3.Про передачу майна  у безоплатне користування (позичку) .

4.Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах ландшафтного заказника місцевого значення «Древлянський».

5.Про надання дозволу громадянам на приватизацію житла Непляхович Марії Вікторівні.

6.Про надання дозволу громадянам на приватизацію житла Семкович Марії Олексіївні.

7.Про звернення депутатів Народицької селищної ради  до Кабінету Міністрів України.

7.Про надання дозволу громадянам на виготовлення  технічної документації   із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

8.Про надання дозволу Андрушку Івану Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки .

9.Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення     земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (учасники АТО) 

10.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок

11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у приватну власність громадянам.

12.Про передачу у власність раніше сформованих земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

13.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації   із землеустрою (щодо відведення земельної ділянки з передачею у власність   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .

14.Про надання дозволу на виготовлення проектів із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок з передачею у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

15.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд з передачею у власність.

16.Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність Пригарчук Руслані Адамівні

17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Стебнівському Юрію Петровичу

18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди Готовському Василю  Фатейовичу.

19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності

20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована за межами с.Одруби

21.Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення (неуспадкованого паю) укладеного з ТОВ «Зірка Полісся» на земельну ділянку 1,4431 га.

22.Про  припинення дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення (неуспадкованого паю) укладеного з ПП «Стародорогинське» на земельну ділянку 1,7573 га

23.Про  припинення дії договорів оренди земельних ділянки сільськогосподарського призначення (невитребуваних паїв) , укладених  з ТОВ «ВП «Полісся»»   у зв’язку з державною реєстрацією прав власності. 24.Про  припинення дії договорів оренди земельних ділянок  сільськогосподарського призначення (невитребуваних паїв), укладених  з ТОВ «Норинцівське» у зв’язку з державною реєстрацією прав власності.

25.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою комунальному закладу «Народицька центральна районна лікарня».

26.Про  надання земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Шемчук Тетяні Миколаївні

27. Про надання земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Кушніру Валентину Миколайовичу.

28. Про  надання земельної ділянки для особистого селянського господарства Кушніру Валентину Миколайовичу.

29.Про відмову у  наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства Євдоченку Леоніду Дмитровичу

30.Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення з метою проведення аукціону

31.Про створення комісії з визначення та відшкодування збитків  власникам землі та землекористувачам.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь