A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Розпорядження селищного голови №42-к «Про проведення конкурсу та оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади»

Кількість переглядів: 74
Скликання: Не застосовується
Сесія: Не застосовується
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 15.03.2019
Автор: Селищний голова
Номер документу: 42-к
Назва документу: Про проведення конкурсу та оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади
Прикріплені файли:

 

У К Р А Ї Н А

 

НАРОДИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА   

 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

селищного  голови

 

 

від 15.03.2019 року                                 № 42-к

 

Про проведення конкурсу та оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної  посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства  «Народицька  лікарня» Народицької селищної ради

          

Відповідно до Постанов Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» та від 16 жовтня 2014 року № 642 «Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення 29-ї  сесії Народицької селищної ради VII скликання від 20.12.2018 року № 934 « Про утворення комунального некомерційного підприємства « Народицька лікарня» Народицької селищної ради», керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1.  Провести конкурс на зайняття вакантної посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Народицька  лікарня» Народицької селищної ради .

2. Оголосити на офіційному веб-сайті Народицької селищної ради та Народицькому тижневику « Життя і слово» про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вищевказаної вакантної посади згідно чинного законодавства.

3. Спеціалісту І категорії з кадрових питань  Народицької селищної ради Нестерчук В.І. забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті Народицької селищної ради та Народицькому тижневику « Життя і слово» розпорядження про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Народицька  лікарня» Народицької селищної ради  та оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення вказаного конкурсу.

 

 

 

Селищний голова   (Підпис існує)      А.О.Леончук


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь