A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Оголошення

Оголошення. Засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна.

Засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України відбудеться 23 листопада 2023 року о 11.00 год. в адмінприміщенні селищної ради, 2 поверх кабінет №217

15:47 20.11.2023

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – Правила утримання домашніх тварин на території населених пунктів Народицької селищної територіальної громади

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення Народицької селищної ради «Про затвердження Правил утримання домашніх тварин на території населених пунктів Народицької селищної територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу цього акта.

12:33 13.11.2023

“ДОВІДКА ІНФО”: ЯК РОЗПІЗНАТИ ТА ВБЕРЕГТИСЯ?

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки “Довідка.Інфо” проводить інформаційну кампанію направлену на інформування населення щодо основ кібербезпеки, протимінної безпеки та алгоритму відшкодування коштів за зруйноване чи пошкоджене майно.

15:57 10.11.2023

Оголошення. Засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна.

Засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України відбудеться 13 листопада 2023 року о 11.00 год. в адмінприміщенні селищної ради, 2 поверх кабінет №217

18:38 09.11.2023

МКІП оголошує про початок прийому документів від закладів культури та громадських об’єднань для обрання відповідної частини Наглядової ради Українського культурного фонду

Відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», одним із органів управління Українського культурного фонду є Наглядова рада Фонду.

09:00 08.11.2023

Відбір до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях “United States Air Force Trials 2024”

   Міністерство у справах ветеранів України відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2023 рік та на запрошення Військовоповітряних сил США (програма Air Force Wounded Warrior (AFW2) здійснює організацію та забезпечення підготовки збірної команди України для участі у 2024 році у міжнародних змаганнях “United States Air Force Trials”, які відбудуться 04-16 березня 2024 року у м. Лас-Вегасі, штат Невада, США.

14:10 07.11.2023

Житомирська обласна краєзнавча премія імені Миколи Костриці

До уваги установ, спілок, навчальних закладів, громадських організацій! Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації оголошує конкурс на здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці (далі – премія).

12:21 07.11.2023

До уваги сільськогосподарських товаровиробників, які використовують меліоровані землі

З 01 листопада 2023 року Міністерство аграрної політики та продовольства України розпочинає прийом заявок та документів для отримання державної підтримки через Державний аграрний реєстр на виконання положень Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки сільськогосподарським товаровиробникам, які використовують меліоровані землі, та організаціям водокористувачів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2021 р. № 1070 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2023 р. № 1110).

12:03 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь