A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Оголошення

Служба зайнятості допомагає ветеранам адаптуватися до мирного життя

З початком вторгнення росії в Україну життя наших громадян розділилося на до та після. Багато українців набули статусу учасників бойових дій і стали потребувати особливої підтримки від держави. Як саме служба зайнятості може допомогти захисникам і членам їх родин, читайте в цьому матеріалі.

09:11 01.03.2024

До відома населення громади! Про заборону на продаж об'єктів рослинного світу, занесених до Червоної книги!

Народицька селищна рада повідомляє, що у весняний період триває масова торгівля різними видами ранньоквітучих об'єктів рослинного світу, в тому числі, які занесені до Червоної книги України, є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення. Реалізація об'єктів рослинного світу здійснюється на ринках та поза їх межами. Торгівля лікарськими і декоративними видами рослин та їх частинами (корені, стебла, плоди тощо), зібраними в порядку загального використання природних рослинних ресурсів, заборонена частиною четвертою статті 9 Закону України «Про рослинний світ».

12:17 22.02.2024

Надання пільгових кредитів для сільського будівництва

Доводимо до відома інформацію, про надання довгострокових пільгових кредитів для сільського будівництва відповідно до Постанова КМУ від 05.10.98 № 1597 «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі», рішення Житомирської обласної ради від 02.11.17 №799 «Про затвердження нових Регіональних правил надання довгострокових пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам, що надаються комунальним підприємством «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради».

16:10 19.02.2024

Перелік нотаріусів підключених до Реєстру пошкодженого та знищеного майна

Після того, як власник житлового сертифіката обере бажану нерухомість і подасть заяву на бронювання коштів в застосунку Дія, саме нотаріуси – вносять відомості в Реєстр пошкодженого та знищеного майна, перевіряють припинення права власності на зруйнований об'єкт та оформлюють угоду купівлі-продажу на придбане житло.

18:22 06.02.2024

Увага! Розпочато прийом заявок на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України

Премія Кабінету Міністрів України присуджується особам віком до 35 років за досягнення у розбудові України упродовж 2023 року. Також при цьому можуть враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки.

17:25 29.01.2024

ВІЗЬМИ УЧАСТЬ У ПРОЄКТІ З НАВЧАННЯ ЖІНОК-ФЕРМЕРІВ

В рамках програми допомоги у відновленні аграрного сектора України за спонсорської підтримки Японського агентства міжнародного співробітництва (ЛСА) Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної (військової) адміністрації  спільно з Поліським національним університетом реалізується пілотний проєкт з навчання прогресивним практикам ведення рослинництва для жінок-фермерів Житомирської області.

14:56 29.01.2024

Щодо участі в інформаційному дні з презентації програми міжрегіонального співробітництва «Interreg Europe» шляхом заповнення анкети в термін до 14:00 год. 24 січня 2024 року

25 січня 2024 р. об 11 год. Секретаріат Кабінету Міністрів України організовує проведення інформаційного дня в онлайн-форматі українською мовою з метою популяризації можливостей Програми та сприяння активній участі українських партнерів. У рамках інформаційного дня буде розглянуто такі питання:  - ключові особливості Програми та проектів;

11:01 24.01.2024

ЄС та Німеччина надають 100 грантів українським підприємствам з експортним потенціалом та інноваційними ідеями

У межах ініціативи EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тис. євро кожен для відновлення, розвитку та стійкості у часи війни.

16:22 23.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь